Laden van berichten...
Home Kledingtips

Kledingtips

  • by admin
  • 27 juli 2015
  • 0 comments

Je hebt een fotoreportage geboekt bij Fotografie Studio Jolie! Super leuk alleen je staat voor je kledingkast en denkt wat trek ik nu aan? Dit artikel is speciaal gemaakt om jullie daarmee te helpen.

Ten eerste is het belangrijk dat jullie voor de foto’s 1 geheel vormen qua kleding. Stem dus de kleuren op elkaar af. Het hoeft niet te betekenen dat jullie allemaal hetzelfde gekleed gaan. Helemaal niet, combineren is juist leuk!

Zorg ervoor dat jullie tijdloze kleren dragen. De foto’s hangen waarschijnlijk nog jarenlang in jullie huis en worden elke dag bekeken. Zorg er dus voor dat de kleding tijdens de fotoshoot tijdloos is. Vermijd drukke teksten op kleding. Durf te combineren! Bij de Zara kun je hele leuke kleding vinden voor de kinderen, die zowel tijdloos zijn en waar je mee oneindig kan combineren. Mocht je twijfelen over je klerencombinatie stuur gerust een foto zodat ik je kan adviseren.

Durf te combineren met kleuren en werk in lagen. Des te meer lagen hoe beter, kies voor leuke accessoires zoals een hoedje, of een haarbandje.

 

No Go!!!

Kleding van Disney figuren, T-shirts met teksten erop.

Leuk voor jongens

handsome-baby-boy-clothes-children-jacketregular-twill-broek-met-bretels-oker-kinderkleding-jongens-va120_1_zc1 26704729fb6ee97cb4b2110cc14f80fc

Leuk voor meisjes

zara_kids_3fotoshoot met kind-buiten-op locatie

Onderstaand een voorbeeld hoe leuk dit gezin bij elkaar past

gezinsfotoshoot buiten

 

Herfst fotoshoot Outdoor

Bekijk onderstaand kleurenpallet een prachtige combinatie voorbeeld voor een herfstfotoshoot in het bos. Laat de jassen maar thuis en zorg voor een warm vest of een mooie blouse zoals onderstaand. Dit in combinatie van de prachtige herfstkleuren in het bos hebben jullie een perfecte match!

3129789d95d8d9b0989f733c66cd7fad 
Herfst fotoshoot Outdoor

 

Bekijk onderstaande voorbeelden voor een impressie wat aan te doen bij een fotoreportage:

Onderstaand voorbeeld is prachtig voor een fotoreportage op het strand:

1db8264b2ad8e19e5fd172e2ce793785

 

Zwangerschapsfotoshoot

Voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie of in de studio is het leuk om samen met je partner een mooie match te vormen qua kleding. Zorg in ieder geval altijd voor een fotoshoot in de studio dat je een strapless bh meeneemt zodat we je met prachtige doeken mooi kunnen inbinden. We hebben de inbind doeken in alle kleuren van de regenboog dus je vindt altijd een kleur naar je eigen smaak. Tevens hebben we prachtige zwangerschapsjurken in de fotostudio in diverse kleuren die je mag dragen. Leuk om ook mee t nemen is een coltrui in effen kleur met matching slip. Een gebreid vest met passende lingerie, off schouder gebreide effen trui.

Op dit moment zijn er ook diverse crop tops te vinden. Met een matching slip is dit een onwijs leuke combinatie. Of combineer het met een spijkerbroek. Voor de wat stoerdere effect is een spijkerbroek met gaten ook erg stoer. Als je iets Kants uit de studio wilt dragen denk er dan aan om je ondergoed mee te nemen. Dus bh + slip in de kleur van het kant.

Onderstaand een impressie van de kleuren jurken die we op dit moment hebben. De jurken zijn speciaal gemaakt voor zwangere vrouwen dus One size fits all.

Voor een zwangerschapsfotoshoot op locatie zorg ervoor dat je 1/2 outfits meeneemt afgestemd op je partner. Zorg voor mooie strakke kleding zodat de ronding van je buik goed te zien is voor de fotoshoot.  Neem ook leuke hoeden mee zoals een vilten hoed of denk aan mooie haaraccessoires.

shopping-3 shopping-2shopping

zwangerschaps foto

En vergeet niet leuke accessoires mee te nemen om de fotoshoot eigen te maken. Zoals de echo, babyschoentjes, kleertjes, knuffel etc.

Tips voor de man van de zwangere vrouw: een mooi gebreid vest met shirt eronder en spijkerbroek, basis effen shirts. Maar speel ook gerust met gekleurde broeken en werk in lagen. Denk in setjes.

fotoshoot zwangerschap

zwangerschap fotoshoot idee

zwangerschap fotosessie