In onze Luxe Daglicht fotostudio in Zuidland en op locatie verwelkom ik u graag. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we vooraf wat jullie wensen/ideeën zijn. De fotoreportages zijn alleen op afspraak mogelijk. Dit om jullie alle rust en aandacht en tijd te geven tijdens de fotoshoot.

fotografie studio

fotografie studio jolie zuidland

Fotografie Studio-Jolie beschikt over verschillende achtergronden met leuke motieven en vele accessoires. Tijdens de fotoshoot in de studio is er de mogelijkheid om van achtergrond en of decor te wisselen. Inmiddels hebben we een ruime keuze achtergronden waaruit jullie kunnen kiezen. Naast de vele achtergronden op de begane grond hebben we op de eerste etage een prachtige decor setting met een hemelbed. Het licht valt prachtig naar binnen met de authentieke ramen van de fotostudio.Ook aan de allerkleinsten is gedacht, onze fotostudio is zeer baby en kindvriendelijk. Er is een commode/verschoningsruimte aanwezig en de mogelijkheid om je flesje op te warmen met een magnetron. Ook aan de kinderen is er gedacht met een speelhoekje met speelgoed zodat de kinderen zich ook prima zullen vermaken.

welkom baby

 

In de Luxe daglicht fotostudio maken we gebruik van het bestaande daglicht wat naar binnen valt door de gigantische glazen deuren. Het daglicht wat naar binnen valt is echt magisch. Daardoor krijg je prachtige foto's! De fotostudio is makkelijk te bereiken per openbaar vervoer en per auto. Op het terrein is er voldoende parkeergelegenheid.

De achtergronden zoals afgebeeld kunnen zowel als achtergrond en als vloer gebruikt worden.
Alle combinaties zijn mogelijk. Een greep uit de collectie achtergronden van Fotografie Studio Jolie;

Tevens beschikken we ook over een witte en zwarte achtergrond, decors, en vele accessoires. Nadat we hebben besproken wat jullie wensen zijn maken we de foto's in een ontspannen sfeer.

Na de fotoshoot ontvang je eerst een voorproefje op de Facebook Pagina en binnen +/- 2 weken een contact sheet met de bewerkte foto's voorzien van een watermerk. Fotografie Studio-Jolie maakt een selectie van de mooiste foto's. En bewerkt die vervolgens zodat de kleuren mooi naar voren komen.
Fotografie Studio-Jolie verstuurt de gewatermerkte foto's in een contact sheet naar je toe. De foto's zijn goed om te bekijken maar een te lage resolutie om ze af te drukken. Uit die selectie maak je vervolgens een keuze uit de foto's die in je pakket zitten. En eventueel de foto's die je nabesteld wilt hebben. Vervolgens maken we een afspraak voor de overdracht van de foto's.