Newbornfotoshoot

baby shoot

Newbornfotoshoot ik noem het altijd kunst van je eigen pasgeboren kindje. Ze zijn maar even zo klein, laat juist die kleine details voor altijd vastleggen met een newbornfotoreportage. Fotografie studio jolie de newbornfotograaf van Zuid Holland fotografeert je pasgeboren kindje in de Luxe daglicht fotostudio waarbij gebruik wordt gemaakt van het prachtige daglicht wat naar binnen valt. De eerste dagen van je pasgeboren baby zijn zo bijzonder, ze zijn zo klein en flexibel. Prachtig om dat vast te laten leggen met een newborn fotoshoot.

Newborn fotograaf met meer dan 10 jaar ervaring

Gespecialiseerd in newbornfotografie

Newborn fotoshoot in de fotostudio
Prijs: 295 euro
Inclusief:

  • 2/3 uur fotografie
  • foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • keuze uit exclusieve props voor de fotoreportage
  • 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)

Toeslag voor foto’s met het gezin of fotos met broertjes/zusjes 50 euro extra

Tweeling toeslag 50 euro extra

Werkwijze

De mooiste newborn foto’s worden gemaakt tussen 5 tot 21 dagen na de geboorte. Dit omdat de baby dan veel slaapt en in diverse houdingen kan worden gelegd. De fotosessie bij een Newborn neemt ongeveer 2/3 uur in beslag, dit omdat tussendoor de kleine wordt gevoed, verschoond, en in slaap wordt gewiegd. We gaan geheel op het ritme van jullie kindje af.

Als u interesse heeft in een newbornfotoshoot is het aan te raden om tijdens je zwangerschap al contact met mij op te nemen het liefste tussen de 20-30 weken zwangerschap. We houden rekening met de newbornfotoshoot rond de uitgerekende datum. Ook wordt dan het een en ander besproken ter voorbereiding op de newbornfotoshoot. Na de bevalling neemt u contact met mij op om de datum definitief te maken.

De newbornfotoreportage

Als eerste zullen we bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens wordt u verwelkomt in de Luxe fotostudio. De fotostudio is al goed voorverwarmd voor de newbornfotoshoot. Het is erg belangrijk dat het in de fotostudio een tropische temperatuur is. Dit omdat de meeste newbornfoto’s van uw kindje zonder kleding worden gemaakt. Het gaat hierbij enkel om het naturel-effect van de huid van de baby wat mooi uitkomt op de foto. Fotografie studio jolie werkt ook met een mobiele kachel wat constant op de baby gericht zal zijn. Dit om ervoor te zorgen dat jullie kindje lekker warm blijft tijdens de fotoshoot.

newbornfotoshoot
newborn shoot achter de schermen filmpje
Voor meer achter de schermen filmpjes, volg ons via de socials Instagram, Tik Tok of Facebook

De fotostudio

Reserveer nu je newbornfotoshoot

newborn shoot baby
Newbornfotosessie

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum. Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages