cakesmash vrolijk

Cakesmash

Cakesmash fotoshoot

Cakesmash fotoshoot boek je bij de enige echte Cakesmash fotograaf van Nederland. Vanuit het hele land staat Fotografie Studio Jolie bekend als de cakesmash fotograaf met de meeste afwisselende decors en thema’s. Baby’s die zelfstandig kunnen zitten ,mogen spelen met een kleurrijke taart. De Cakesmash shoots zijn uitermate geschikt voor een van de eerste verjaardagen. Leuk is het bijvoorbeeld om de foto’s van de CakeSmash te gebruiken voor de uitnodiging voor zijn of haar verjaardag of voor de verjaardagskaart! Neem een kijkje in een van de 500 thema’s en decors die mogelijk zijn voor de Smashcake fotoshoot. Mocht je thema er niet bij zitten, neem dan even contact met ons op. Elk thema is namelijk mogelijk! Reserveer je Cakesmash bij de Cakesmash specialist van Nederland!

10 jaar de Cakesmash specialist van Nederland!

Keuze uit meer dan 500 decors en thema’s!

Een unieke ervaring voor je baby en een mooie fotoreportage als herinnering voor later. Fotografie Studio Jolie is een van de eerste Nederlandse fotografe die de cakesmash fotoreportages aanbiedt aan haar klanten. Inmiddels zijn er al vele baby’s wezen smashen. En komen vele klanten vanuit alle regio’s van het land naar Fotografie Studio Jolie voor hun cakesmash fotoreportage.

De cakesmash fotograaf hanteert een All in prijs voor je cakesmash fotoshoot

Inclusief prachtige giant cupcake of taart die je in alle kleuren van de regenboog kan bestellen. Tevens ontvang je 2 digitale foto’s van de cakesmash fotoshoot. Uiteraard mag je meer foto’s bijbestellen dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

Prijs: 200 euro

Inclusief

  • Inclusief Taart of Cupcake (keuze uit alle kleuren van de regenboog) Bekijk hier onze taarten
  • Fotoshoot 1 uur in Luxe daglicht fotostudio in Zuidland met keuze uit meer dan 500 thema’s & decors
  • Keuze uit ruime selectie achtergronden en decors; zie werkwijze op de site
  • Inclusief 2 Digitale Foto’s in hoge resolutie, uiteraard worden er meer foto’s gemaakt die u kunt nabestellen tegen de nabestelling tarieven
  • Ongeneerd kliederen, smullen van de taart en Smashen
  • Na de Cakesmash badderen voor de Splash foto’s in een authentiek badje “Smash & Splash”
  • Mogelijkheid tot Melkbad met bloemen fotoshoot na de Cakesmash extra kosten van 55 euro (bovenop de 200 euro)
  • Mogelijkheid tot bij boeken van Fruitbad extra kosten 55 euro (bovenop de 200 euro)
  • Let op; ik vraag een aanbetaling van 25 euro

Reserveer je melkbad fotoshoot met bloemen

na de Cakesmash als extra optie!

Prachtige foto’s in het melkbadje met bloemen

Fruitbadje extra te boeken na de Cakesmash

aardbeien, citroen, meloen, sinaasappels

Smash and Splash

Vier je verjaardag bij de cakesmash specialist

Werkwijze

In onze fotostudio in Zuidland staat een prachtig decor met bijpassende taart of cupcake klaar voor je Baby. Bij Fotografie Studio Jolie hanteren wij een All in Prijs voor de Cake Smash fotoreportage. Vooraf bespreken we wat voor kleur cupcake/taart je wilt voor de cake smash. Fotografie Studio Jolie werkt nauw samen met een Taarten/Cupcake specialist en zorgt ervoor dat een prachtige Giant Cupcake of taart naar keuze voor je baby klaar staat.

Belangrijk voor de cakesmash fotoreportage is dat je kindje zelfstandig kan zitten, meestal is dit rond de 9/10/11 maanden. Reserveer daarom op tijd je cakesmash fotoreportage bij Fotografie Studio Jolie om verzekerd te zijn van je plekje.

De fotoshoot kan beginnen, je kindje mag heerlijk smullen van de mega cupcake! Na het smashen mag je kindje nog badderen in een prachtig authentiek badje. Smash & Splash! Tegen een meerprijs kunnen we een Melkbad of Fruitbadje verzorgen met prachtige bloemen of vers fruit. Tevens kunnen we tegen een meerprijs een cakesmash buiten verzorgen.

Na de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken een ruime selectie foto’s om uit te kiezen.

De foto’s zijn dan al nabewerkt en uit de ruime selectie mag je dan je foto’s uitkiezen. Bij de prijs zitten 2 digitale fotos inbegrepen. Uiteraard mag je er ook meer bestellen, dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

Tevens maakt Fotografie studio jolie een digitale uitnodiging die je alvast kan versturen aan je familie/vrienden om ze uit te nodigen voor zijn/haar eerste verjaardag!

NIEUW—->Eventueel ook bij te boeken Melkbad fotoshoot of Fruitbad na de Cakesmash fotoshoot (+ 55 euro de Cakesmash fotoshoot prijs)

Melkbad fotoshoot
Bloemen melkbad

Reserveer nu je Cakesmash fotoshoot

check je spam of ongewenste email folder
Smash the cake
Smash the cake session meisje
Cakesmash
Cakesmash Parijs

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum. Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!