cakesmash

Cakesmash

Cakesmash fotoshoot

Cakesmash fotoshoot boek je bij de enige echte Cakesmash fotograaf van Nederland. Vanuit het hele land staat Fotografie Studio Jolie bekend als de cakesmash fotograaf met de meeste afwisselende decors en thema’s. Baby’s die zelfstandig kunnen zitten ,mogen spelen met een kleurrijke taart. De Cakesmash shoots zijn uitermate geschikt voor één van de eerste verjaardagen. Leuk is het bijvoorbeeld om de foto’s van de CakeSmash te gebruiken voor de uitnodiging voor zijn of haar verjaardag of voor de verjaardagskaart! Neem een kijkje in één van de 500 thema’s en decors die mogelijk zijn voor de Smashcake fotoshoot. Mocht je thema er niet bij zitten, neem dan even contact met ons op. Elk thema is namelijk mogelijk! Reserveer je Cakesmash bij de Cakesmash specialist van Nederland! Bij Fotografie Studio Jolie hanteren we een All in Prijs voor de fotoshoot en de taart is inbegrepen. Tevens hebben wij de meeste keuze in alle decors en thema’s! We worden niet voor niets de Cakesmash Specialist van Nederland genoemd.

 • baby's eerste verjaardag
 • baby eerste verjaardag stoer thema
 • baby eerste verjaardag cakesmash
 • baby eerste fotoshoot

10 jaar de Cakesmash specialist van Nederland!

Keuze uit meer dan 500 decors en thema’s!

Een unieke ervaring voor je baby en een mooie fotoreportage als herinnering voor later. Fotografie Studio Jolie was in 2010 één van de eerste Nederlandse fotografe die de cakesmash fotoreportages aanbiedt aan haar klanten. Inmiddels zijn er al vele duizenden baby’s wezen smashen. Vele klanten komen vanuit alle regio’s van het land naar Fotografie Studio Jolie voor hun cakesmash fotoreportage.

De cakesmash fotograaf hanteert een All in prijs voor je cakesmash fotoshoot

Inclusief prachtige Giant cupcake of Taart die je in alle kleuren van de regenboog kan bestellen. Tevens ontvang je 2 digitale foto’s van de cakesmash fotoshoot. Uiteraard mag je meer foto’s bijbestellen dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

Prijs

 • Inclusief Taart of Cupcake (keuze uit alle kleuren van de regenboog) Bekijk hier onze taarten
 • Fotoshoot 1 uur in Luxe fotostudio in Zuidland met keuze uit meer dan 500 thema’s & decors
 • Keuze uit ruime selectie achtergronden en decors; zie werkwijze op de site
 • Inclusief 2 Digitale Foto’s in hoge resolutie, uiteraard worden er meer foto’s gemaakt die u kunt nabestellen tegen de nabestelling tarieven
 • Ongeneerd kliederen, smullen van de taart en Smashen
 • Na de Cakesmash badderen voor de Splash foto’s in een authentiek badje “Smash & Splash”
 • Mogelijkheid tot Melkbad met bloemen fotoshoot na de Cakesmash extra kosten van 55 euro (bovenop de 200 euro)
 • Mogelijkheid tot het bij boeken van Fruitbad extra kosten 55 euro (bovenop de 200 euro)
 • Tweeling toeslag 50 euro
 • Let op; ik vraag een aanbetaling van 50 euro

Wil je liever alle foto’s digitaal ontvangen uit de ruime selectie bewerkte foto’s van de fotoshoot?

Extra kosten zijn 150 euro excl. kosten fotoshoot

Extra kosten voor Familie foto of foto met broer/zus 25 euro extra, graag dit bij boeking aan te geven

Het enige waar je zelf voor moet zorgen is de outfit en een vrolijke baby 

Reserveer je melkbad fotoshoot met bloemen

na de Cakesmash als extra optie!

Prachtige foto’s in het melkbadje met bloemen

Fruitbadje extra te boeken na de Cakesmash

aardbeien, citroen, meloen, sinaasappels

Smash and Splash

Vier je verjaardag bij de cakesmash specialist

Werkwijze

In onze fotostudio in Zuidland staat een prachtig decor met bijpassende taart of cupcake klaar voor je Baby. Bij Fotografie Studio Jolie hanteren wij een All in Prijs voor de Cake Smash fotoreportage. Vooraf bespreken we wat voor kleur cupcake/taart je wilt voor de cake smash. Fotografie Studio Jolie werkt al vele jaren samen met een Taarten/Cupcake specialist. Die zorgt ervoor dat een prachtige Giant Cupcake of taart naar keuze voor je baby klaar staat.

Belangrijk voor de cakesmash fotoreportage is dat je kindje zelfstandig kan zitten, meestal is dit rond de 9/10/11 maanden. Reserveer daarom op tijd je cakesmash fotoreportage bij Fotografie Studio Jolie om verzekerd te zijn van je plekje.

De fotoshoot kan beginnen, je kindje mag heerlijk smullen van de mega cupcake! Na het smashen mag je kindje nog badderen in een prachtig authentiek badje. Smash & Splash! Tegen een meerprijs kunnen we een Melkbad of Fruitbadje verzorgen met prachtige bloemen of vers fruit. Tevens kunnen we tegen een meerprijs een cakesmash buiten verzorgen.

fotostudio in Nederland
Fotografie Studio Jolie

Na de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken een ruime selectie foto’s om uit te kiezen.

De foto’s zijn dan al nabewerkt en uit de ruime selectie mag je dan je foto’s uitkiezen. Bij de prijs zitten 2 digitale fotos inbegrepen. Uiteraard mag je er ook meer bestellen, dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

NIEUW—->

reserveer je melkbad of fruitbad extra

Eventueel ook bij te boeken Melkbad fotoshoot of Fruitbad na de Cakesmash fotoshoot

(+ 55 euro de Cakesmash fotoshoot prijs)

Reviews

Fantastische cakesmash shoot! Carmen deed het zo onwijs leuk, en wat een mooie thema's heeft ze om uit te kiezen. Dikke aanrader!
Je voelt je gelijk op je gemak! Ze is erg professioneel en denkt super goed met je mee naar je wensen. Helemaal top!
Via via bij studio Jolie terecht gekomen. En na haar instagram bekeken te hebben, wist ik dat ik hier de cakesmash van mijn dochtertje wilde doen. Een datum was snel gepland en afgelopen zaterdag was het zover. Een grote cupcake was verzorgd naar onze wensen en ook voor het decor werd goed meegedacht. Er wordt duidelijk verteld wat er van ons (ouders) verwacht wordt. Dit is fijn. Carmen is erg leuk met kinderen en legt de leukste momenten vast. Vandaag kreeg ik de foto's en oh wat ben ik er blij mee! Echt een aanrader voor welke shoot dan ook :)
Ik had een cake smash shoot cadeau gekregen voor mijn kindje een week voordat hij 1 jaar werd.
Dat is best kort dag, ondanks dat mocht ik al na een paar dagen komen voor de shoot (2 dagen voor zijn eerste verjaardag) en omdat ik natuurlijk t liefst de fotos op zijn verjaardag had heeft ze zo snel mogelijk alles bewerkt om deze optijd af te krijgen en ze naar mij te sturen. Dezelfde dag nog. Toen ik de mail savonds pas zag om de fotos te selecteren kreeg ik gelijk antwoord en had ik binnen een paar minuten de foto’s. Dat noem ik nog eens service en ben daar heel blij mee dat ze zo mee denkt! De shoot zelf was ook geweldig de taart was super en het decor ook. Ze neemt de tijd en kan goed op mijn kindje inspelen om zo een goede foto te maken. Ik heb een super shoot gehad en kom zeker nog eens terug! De fotos zijn ook geweldig geworden! Ik zou dit iedereen aanraden!
Melkbad fotoshoot
Bloemen melkbad

Reserveer nu je Cakesmash fotoshoot

check je spam of ongewenste email folder
Smash the cake
Smash the cake session meisje
Cakesmash

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum. Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!