cakesmash fotoshoot

Cakesmash

Cakesmash fotoshoot boek je bij de enige echte Cakesmash fotograaf van Nederland. Vanuit het hele land staat Fotografie Studio Jolie bekend als de cakesmash fotograaf met de meeste afwisselende decors en thema’s. Baby’s die zelfstandig kunnen zitten ,mogen spelen met een kleurrijke taart. De Cakesmash shoots zijn uitermate geschikt voor één van de eerste verjaardagen. Leuk is het bijvoorbeeld om de foto’s van de CakeSmash te gebruiken voor de uitnodiging voor zijn of haar verjaardag of voor de verjaardagskaart! Neem een kijkje in één van de 1000 thema’s en decors die mogelijk zijn voor de Smashcake fotoshoot. Mocht je thema er niet bij zitten, neem dan even contact met ons op. Elk thema is namelijk mogelijk! Reserveer je Cakesmash bij de Cakesmash specialist van Nederland!

Cakesmash fotoshoot inclusief Taart

Keuze uit meer dan 1000 thema’s!

Scroll naar beneden voor de prijzen

Keuze uit meer dan 1000 thema’s & decors

Prijs

Reserveer je melkbad fotoshoot met bloemen
na de Cakesmash bij het Luxe pakket

Prachtige foto’s in het melkbadje met bloemen

Cakesmash specialist

Scrol naar beneden voor de prijzen

Bij Fotografie Studio Jolie is de taart inbegrepen bij de prijs!

Tevens hebben wij de meeste keuze in 1000 decors en thema’s!

Luxe fotostudio met keuze uit meer dan 1000 thema’s

Voor prijzen scroll naar beneden

Smash the cake
Smashcake thema
Smashcake
Smashcake fotoshoot
cakesmash ruimte
smashcake ruimte
space thema cakesmash

10 jaar de Cakesmash Fotograaf van Nederland!

scroll naar beneden voor de prijs

Cakesmash specialist

Onze Cakesmash fotoreportages zijn inclusief taart of cupcake. Alles staat voor je klaar in de fotostudio.

Cakesmash Peaky Blinders
Cakesmash
first birthday
Smash cake
Smash cake shoot

Een unieke ervaring voor je baby en een mooie fotoreportage als herinnering voor later. Fotografie Studio Jolie was in 2010 één van de eerste Nederlandse fotografe die de cakesmash fotoreportages aanbiedt aan haar klanten. Inmiddels zijn er al vele duizenden baby’s wezen smashen. Vele klanten komen vanuit alle regio’s van het land naar Fotografie Studio Jolie voor hun cakesmash fotoreportage.

teddybeer cakesmash
cakesmash
cakesmash jongen stoer
smash cake shoot
smash cake fotoshoot
smash cake sessie
one year shoot
baby shoot

De cakesmash fotograaf hanteert een All in prijs voor je cakesmash fotoshoot

Inclusief prachtige Giant cupcake of Taart die je in alle kleuren van de regenboog kan bestellen. Tevens ontvang je 2 digitale foto’s van de cakesmash fotoshoot. Uiteraard mag je meer foto’s bijbestellen dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

cakesmash fotoshoot rotterdam
Fotografie smashcake fotoshoot
smashcake fotoshoot
Smashcake fotoshoot rotterdam
smash cake
smashcake herfst
melkbad
Fruitbad extra te reserveren na de cakesmash!

Smash and Splash

Vier je verjaardag bij de cakesmash specialist
cakesmash met bad

Werkwijze

In onze fotostudio in Hellevoetsluis staat een prachtig decor met bijpassende taart of cupcake klaar voor je Baby. Bij Fotografie Studio Jolie hanteren wij een All in Prijs voor de Cake Smash fotoreportage. Vooraf bespreken we wat voor kleur cupcake/taart je wilt voor de cake smash. Fotografie Studio Jolie werkt al vele jaren samen met een Taarten/Cupcake specialist. Die zorgt ervoor dat een prachtige Giant Cupcake of taart naar keuze voor je baby klaar staat.

Belangrijk voor de cakesmash fotoreportage is dat je kindje zelfstandig kan zitten, meestal is dit rond de 9/10/11 maanden. Reserveer daarom op tijd je cakesmash fotoreportage bij Fotografie Studio Jolie om verzekerd te zijn van je plekje.

De fotoshoot kan beginnen, je kindje mag heerlijk smullen van de mega cupcake! Na het smashen mag je kindje nog badderen in een prachtig authentiek badje. Smash & Splash!

fotografie studio jolie
Fotografie Studio Jolie

Na de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken een ruime selectie foto’s om uit te kiezen.

De foto’s zijn dan al nabewerkt en uit de ruime selectie mag je dan je foto’s uitkiezen. Bij de prijs zitten 2 digitale fotos inbegrepen. Uiteraard mag je er ook meer bestellen, dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

Reviews

Fantastische cakesmash shoot! Carmen deed het zo onwijs leuk, en wat een mooie thema's heeft ze om uit te kiezen. Dikke aanrader!
Je voelt je gelijk op je gemak! Ze is erg professioneel en denkt super goed met je mee naar je wensen. Helemaal top!
Via via bij studio Jolie terecht gekomen. En na haar instagram bekeken te hebben, wist ik dat ik hier de cakesmash van mijn dochtertje wilde doen. Een datum was snel gepland en afgelopen zaterdag was het zover. Een grote cupcake was verzorgd naar onze wensen en ook voor het decor werd goed meegedacht. Er wordt duidelijk verteld wat er van ons (ouders) verwacht wordt. Dit is fijn. Carmen is erg leuk met kinderen en legt de leukste momenten vast. Vandaag kreeg ik de foto's en oh wat ben ik er blij mee! Echt een aanrader voor welke shoot dan ook :)
Ik had een cake smash shoot cadeau gekregen voor mijn kindje een week voordat hij 1 jaar werd.
Dat is best kort dag, ondanks dat mocht ik al na een paar dagen komen voor de shoot (2 dagen voor zijn eerste verjaardag) en omdat ik natuurlijk t liefst de fotos op zijn verjaardag had heeft ze zo snel mogelijk alles bewerkt om deze optijd af te krijgen en ze naar mij te sturen. Dezelfde dag nog. Toen ik de mail savonds pas zag om de fotos te selecteren kreeg ik gelijk antwoord en had ik binnen een paar minuten de foto’s. Dat noem ik nog eens service en ben daar heel blij mee dat ze zo mee denkt! De shoot zelf was ook geweldig de taart was super en het decor ook. Ze neemt de tijd en kan goed op mijn kindje inspelen om zo een goede foto te maken. Ik heb een super shoot gehad en kom zeker nog eens terug! De fotos zijn ook geweldig geworden! Ik zou dit iedereen aanraden!
Melkbad fotoshoot
Bloemen melkbad

Reserveer nu je Cakesmash fotoshoot

check je spam of ongewenste email folder
Cakesmash fotoshoot rotterdam
cakesmash fotoshoot zuid hollan
een jaar fotoshoot
smashcake fotoshoot Den Haag
superhelden cakesmash
1e verjaardag fotoshoo
cakesmash stoer thema
Smash the cake fotoshoot meisje
Smash the cake session meisje
Cakesmash
smash cake roze
roze cakesmash meisje
eerste verjaardag
smash taart baby
cakesmash tweeling
eerste verjaardag

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum. Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......

Voor en achternaam*:

Adres*:

Postcode en Woonplaats*:

Hoeveel personen*:

Email*:

Welke fotoshoot wil je reserveren?*:

Telefoon*:

Details*:

 

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!

Cakesmash fotoshoot