Werkwijze

Fotografie Studio Jolie

In onze Luxe Daglicht fotostudio in Zuidland en op locatie verwelkom ik u graag. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we vooraf wat jullie wensen/ideeën zijn. De fotoreportages zijn alleen op afspraak mogelijk. Dit om jullie alle rust en aandacht en tijd te geven tijdens de fotoshoot.

Fotografie Studio-Jolie beschikt over verschillende achtergronden met leuke motieven en vele accessoires. Tijdens de fotoshoot in de studio is er de mogelijkheid om van achtergrond en of decor te wisselen. Inmiddels hebben we een ruime keuze 500 achtergronden waaruit jullie kunnen kiezen. Naast de vele achtergronden op de begane grond hebben we op de eerste etage een prachtige decor setting met prachtig licht. Het licht valt prachtig naar binnen met de authentieke ramen van de fotostudio.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht, onze fotostudio is zeer baby en kindvriendelijk. Er is een commode/verschoningsruimte aanwezig en de mogelijkheid om je flesje op te warmen met een magnetron. Ook aan de kinderen is er gedacht met een speelhoekje met speelgoed zodat de kinderen zich ook prima zullen vermaken.

In de Luxe fotostudio maken we gebruik van het bestaande daglicht wat naar binnen valt door de gigantische glazen deuren. Het daglicht wat naar binnen valt is echt magisch. Daardoor krijg je prachtige foto’s! De fotostudio is makkelijk te bereiken per openbaar vervoer en per auto. Op het terrein is er voldoende parkeergelegenheid.

Het gezicht achter de camera!