Werkwijze

In onze fotostudio in Hellevoetsluis en op locatie verwelkom ik u graag. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we vooraf wat jullie wensen/ideeën zijn. De fotoreportages zijn alleen op afspraak mogelijk. Dit om jullie alle rust en aandacht en tijd te geven tijdens de fotoshoot.

Fotografie Studio-Jolie beschikt over verschillende achtergronden met leuke motieven en vele accessoires. Tijdens de fotoshoot in de studio is er de mogelijkheid om van achtergrond en of decor te wisselen. Inmiddels hebben we een ruime keuze 1000 achtergronden waaruit jullie kunnen kiezen. Naast de vele achtergronden op de begane grond hebben we op de eerste etage een prachtige decor setting met prachtig licht. Het licht valt prachtig naar binnen metramen van de fotostudio.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht, onze fotostudio is zeer baby en kindvriendelijk. Er is een commode/verschoningsruimte aanwezig en de mogelijkheid om je flesje op te warmen met een magnetron. Ook aan de kinderen is er gedacht met een speelhoekje met speelgoed zodat de kinderen zich ook prima zullen vermaken.

Het gezicht achter de camera!