newborn fotoshoot

Newbornfotografie

Newbornfotografie, je pasgeboren geluk voor altijd vast laten leggen met een newbornfotoreportage. Newbornfotoreportage, Fotografie studio jolie de newbornfotograaf van Zuid Holland fotografeert je pasgeboren kindje in de Luxe fotostudio bestaande uit 2 etages. De eerste dagen van je pasgeboren baby zijn zo bijzonder, ze zijn zo klein en flexibel. Prachtig om dat vast te laten leggen met een newborn fotoshoot door de newborn fotograaf Fotografie studio jolie.

Newborn fotoshoot in de fotostudio

Prijs: 275 euro

Inclusief:

  • +/- 2/3 uur fotografie
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • Ruime keuze uit exclusieve props voor de fotoreportage
  • 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)
  • Toeslag foto’s met het gezin, of van de newborn+broertjes/zusjes 50 euro extra

Werkwijze

De mooiste newborn foto’s worden gemaakt tussen 5 tot 15 dagen na de geboorte. Dit omdat de baby dan veel slaapt en in diverse houdingen kan worden gelegd. De fotosessie bij een Newborn neemt ongeveer 2/3 uur in beslag, dit omdat tussendoor de kleine wordt gevoed, verschoond, en in slaap wordt gewiegd. We gaan geheel op het ritme van jullie kindje af.

Als u interesse heeft in een newbornfotoshoot is het aan te raden om tijdens je zwangerschap al contact met mij op te nemen het liefste tussen de 20-30 weken zwangerschap. We houden rekening met de newbornfotoshoot rond de uitgerekende datum. Ook wordt dan het een en ander besproken ter voorbereiding op de newbornfotoshoot.  Na de bevalling neemt u contact met mij op om de datum definitief te maken.

De newbornfotoreportage

Als eerste zullen we bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens wordt u verwelkomt in de Luxe daglicht fotostudio. De fotostudio is al goed voorverwarmd voor de newbornfotoshoot. Het is erg belangrijk dat het in de fotostudio een tropische temperatuur is. Dit omdat de meeste newbornfoto’s van uw kindje zonder kleding worden gemaakt. Het gaat hierbij enkel om het naturel-effect van de huid van de baby wat mooi uitkomt op de foto. Fotografie studio jolie werkt ook met een mobiele kachel wat constant op de baby gericht zal zijn. Dit om ervoor te zorgen dat jullie kindje lekker warm blijft tijdens de fotoshoot.

U wordt in de fotostudio verwacht samen met uw partner. Mocht u die niet hebben adviseren wij wel om ipv uw partner een vriend/vriendin mee te nemen. Diegene kan mij namelijk assisteren tijdens de fotoreportage dit allemaal ivm newborn safety posing.

Bij Newborn fotografie is het erg leuk om met accessoires te werken. Zo heb ik enorm veel keuze uit verschillende achtergronden, gebreide mutsjes en setjes, rieten manden, schalen, antieke kistjes, de accessoires zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. In de studio kunnen jullie vooraf jullie voorkeur aangeven.

Vele props voor je fotoshoot!
Luxe fotostudio met 2 verdiepingen.
Gespecialiseerd in Safe Posing!

Veiligheid staat voorop! Fotografie studio jolie heeft diverse newborn workshops en trainingen gevolgd en heeft zich gevestigd als newborn fotograaf van de regio. Alle newborn poses worden veilig uitgevoerd en we gaan geheel af naar het ritme van jullie kindje.

Boek nu

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum. Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

newborn fotoshoot www.studio-jolie.nl
zwart wit foto newborn
newborn foto

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!