newborn fotoshoot | Newborn fotografie

Newbornfotografie

Newbornfotografie, je pasgeboren wonder voor altijd vast laten leggen met een newbornfotoreportage. Fotografie studio jolie de newbornfotograaf van Zuid Holland fotografeert je pasgeboren kindje in de Luxe fotostudio bestaande uit 2 etages. De eerste dagen van je pasgeboren baby zijn zo bijzonder, ze zijn zo klein en flexibel. Prachtig om die periode dat ze zo klein zijn vast te laten leggen met een newborn fotoshoot. Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in newborn fotografie. En hebben we al duizend newborns gefotografeerd. Wij maken de mooiste foto’s van jullie pasgeboren wonder!

Scrol naar beneden voor de prijzen en foto’s

Babywhisperer

Vele klanten noemen mij de babyfluisteraar
mooiste newbornfoto's

Newborn fotoshoot in de fotostudio

Prijs: 295 euro

Inclusief:

  • +/- 2/3 uur fotografie
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • Ruime keuze uit exclusieve props voor de fotoreportage
  • 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)
  • Toeslag foto’s met het gezin, of van de newborn+broertjes/zusjes 50 euro extra
  • Tweeling toeslag 50 euro

Wil je liever alle foto’s digitaal ontvangen uit de ruime selectie bewerkte foto’s van de fotoshoot?
Extra kosten zijn 150 euro excl. kosten fotoshoot

Kijkje in de fotostudio

met airco & genoeg parkeergelegenheid voor de deur
Laat prachtige gezinsfoto’s maken tegen een toeslag van 50 euro extra bovenop de newbornfotoshoot prijs

Werkwijze

De mooiste newborn foto’s worden gemaakt tussen 5 tot 15 dagen na de geboorte. Dit omdat de baby veel slaapt en in diverse houdingen kan worden gelegd. De fotosessie bij een Newborn neemt ongeveer 2/3 uur in beslag, dit omdat tussendoor de kleine wordt gevoed, verschoond, en in slaap wordt gewiegd. We gaan geheel op het ritme van jullie kindje af.

Als u interesse heeft in een newbornfotoshoot is het aan te raden om tijdens de zwangerschap al contact met mij op te nemen. Het liefste tussen de 20-30 weken zwangerschap. We houden rekening met de newbornfotoshoot rond de uitgerekende datum. Na de bevalling neemt u contact met mij op om de datum definitief te maken. In de fotostudio bespreken we je wensen qua kleuren en decors.

De newbornfotoreportage

Als eerste zullen we bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens wordt u verwelkomt in de Luxe fotostudio. De fotostudio is al goed voorverwarmd voor de newbornfotoshoot. Het is erg belangrijk dat het in de fotostudio een tropische temperatuur is. Dit omdat de meeste newbornfoto’s van uw kindje zonder kleding worden gemaakt. Het gaat hierbij enkel om het naturel-effect van de huid van de baby wat mooi uitkomt op de foto. Fotografie studio jolie werkt ook met een mobiele kachel wat constant op de baby gericht zal zijn. Dit om ervoor te zorgen dat jullie kindje lekker warm blijft tijdens de fotoshoot.

Tijdens de newbornfotoreportage mogen de ouders lekker relaxen op de bank. Het is altijd zo leuk om de ohhhh en ahhsss voorbij te horen komen. Het is namelijk erg schattig om deze poses te zien.

De fotostudio is Babyproof

Commode, magnetron, apart gedeelte om te voeden in alle privacy

U wordt in de fotostudio verwacht samen met uw partner. Mocht u die niet hebben adviseren wij wel om ipv uw partner een vriend/vriendin mee te nemen. Diegene kan mij namelijk assisteren tijdens de fotoreportage dit allemaal ivm newborn safety posing.

Bij Newborn fotografie is het erg leuk om met accessoires te werken. Zo heb ik enorm veel keuze uit verschillende achtergronden, gebreide mutsjes en setjes, rieten manden, schalen, antieke kistjes, de accessoires zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. In de studio kunnen jullie vooraf jullie voorkeur aangeven.