newborn fotoshoot | Newborn fotografie

Newbornfotografie

Newbornfotografie, je pasgeboren wonder voor altijd vast laten leggen met een newbornfotoreportage. Fotografie studio jolie de newbornfotograaf van Zuid Holland fotografeert je pasgeboren kindje in de Luxe fotostudio bestaande uit 2 etages. De eerste dagen van je pasgeboren baby zijn zo bijzonder, ze zijn zo klein en flexibel. Prachtig om die periode dat ze zo klein zijn vast te laten leggen met een newborn fotoshoot. Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in newborn fotografie. En hebben we al duizenden newborns gefotografeerd. Wij maken de mooiste foto’s van jullie pasgeboren wonder!

newborn fotograaf rotterdam
beste newborn fotograaf rotterdam
newborn specialist nederland ] Newbornfotograaf
fotograaf ijsselmonde
newborn fotoreportage

Scrol naar beneden voor de prijzen en foto’s

Babywhisperer

Vele klanten noemen mij de babyfluisteraar
mooiste newbornfoto's

Prijs

Wil je liever alle foto’s digitaal ontvangen uit de ruime selectie bewerkte foto’s van de fotoshoot?

Extra losse digitale foto 20 euro
10 extra fotos 175 euro
Alle fotos digitaal 250 euro

Tweeling toeslag 50 euro

Kijkje in de fotostudio

met airco & genoeg parkeergelegenheid voor de deur
Laat prachtige gezinsfoto’s maken tegen een toeslag van 50 euro extra bovenop de newbornfotoshoot prijs

Werkwijze

De mooiste newborn foto’s worden gemaakt tussen 5 tot 15 dagen na de geboorte. Dit omdat de baby veel slaapt en in diverse houdingen kan worden gelegd. De fotosessie bij een Newborn neemt ongeveer 2 uur in beslag, dit omdat tussendoor de kleine wordt gevoed, verschoond, en in slaap wordt gewiegd. We gaan geheel op het ritme van jullie kindje af.

Als u interesse heeft in een newbornfotoshoot is het aan te raden om tijdens de zwangerschap al contact met mij op te nemen. Het liefste tussen de 12-30 weken zwangerschap. We houden rekening met de newbornfotoshoot rond de uitgerekende datum. Na de bevalling neemt u contact met mij op om de datum definitief te maken. In de fotostudio bespreken we je wensen qua kleuren en decors.