newborn shoot

Newbornfotografie

Newbornfotografie, je pasgeboren wonder voor altijd vast laten leggen met een newbornfotoreportage. Fotografie studio jolie de newbornfotograaf van Zuid Holland fotografeert je pasgeboren kindje in de Luxe fotostudio bestaande uit 2 etages. De eerste dagen van je pasgeboren baby zijn zo bijzonder, ze zijn zo klein en flexibel. Prachtig om die periode dat ze zo klein zijn vast te laten leggen met een newborn fotoshoot. Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in newborn fotografie. En hebben we al duizenden newborns gefotografeerd. Wij maken de mooiste foto’s van jullie pasgeboren wonder!

Kijkje in de fotostudio

met airco & genoeg parkeergelegenheid voor de deur
newborn fotograaf rotterdam

Scrol naar beneden voor de prijzen en foto’s

newborn specialist nederland ] Newbornfotograaf
newborn fotoreportage

Babywhisperer

Vele klanten noemen mij de babyfluisteraar
mooiste newbornfoto's

Prijs

Newborn fotoshoot met gezinsfoto’s

Werkwijze

De mooiste newborn foto’s worden gemaakt tussen 5 tot 15 dagen na de geboorte. Dit omdat de baby veel slaapt en in diverse houdingen kan worden gelegd. De fotosessie bij een Newborn neemt ongeveer 2 uur in beslag, dit omdat tussendoor de kleine wordt gevoed, verschoond, en in slaap wordt gewiegd. We gaan geheel op het ritme van jullie kindje af.

Als u interesse heeft in een newbornfotoshoot is het aan te raden om tijdens de zwangerschap al contact met mij op te nemen. Het liefste tussen de 12-30 weken zwangerschap. We houden rekening met de newbornfotoshoot rond de uitgerekende datum. Na de bevalling neemt u contact met mij op om de datum definitief te maken. In de fotostudio bespreken we je wensen qua kleuren en decors.

De newbornfotoreportage

Als eerste zullen we bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens wordt u verwelkomt in de Luxe fotostudio. De fotostudio is al goed voorverwarmd voor de newbornfotoshoot. Het is erg belangrijk dat het in de fotostudio een tropische temperatuur is. Dit omdat de meeste newbornfoto’s van uw kindje zonder kleding worden gemaakt. Het gaat hierbij enkel om het naturel-effect van de huid van de baby wat mooi uitkomt op de foto. Fotografie studio jolie werkt ook met een mobiele kachel wat constant op de baby gericht zal zijn. Dit om ervoor te zorgen dat jullie kindje lekker warm blijft tijdens de fotoshoot.

Tijdens de newbornfotoreportage mogen de ouders lekker relaxen op de bank. Het is altijd zo leuk om de ohhhh en ahhsss voorbij te horen komen. Het is namelijk erg schattig om deze poses te zien.

De fotostudio is Babyproof

Commode, magnetron, apart gedeelte om te voeden in alle privacy

U wordt in de fotostudio verwacht samen met uw partner. Mocht u die niet hebben adviseren wij wel om ipv uw partner een vriend/vriendin mee te nemen. Diegene kan mij namelijk assisteren tijdens de fotoreportage dit allemaal ivm newborn safety posing.

Bij Newborn fotografie is het erg leuk om met accessoires te werken. Zo heb ik enorm veel keuze uit verschillende achtergronden, gebreide mutsjes en setjes, rieten manden, schalen, antieke kistjes, de accessoires zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. In de studio kunnen jullie vooraf jullie voorkeur aangeven.

Reserveer je newborn fotoshoot al tijdens de zwangerschap

Geef je uitgerekende datum door bij reservering
NEWBORN FOTOSHOOT
Vele props voor je fotoshoot!
Luxe fotostudio met 2 verdiepingen.
Gespecialiseerd in Safe Posing!

Veiligheid staat voorop! Fotografie studio jolie heeft diverse newborn workshops en trainingen gevolgd en heeft zich gevestigd als newborn fotograaf van de regio. Alle newborn poses worden veilig uitgevoerd en we gaan geheel af naar het ritme van jullie kindje.

Reviews

Een absolute aanrader! De foto's waren boven verwachting waanzinnig mooi! We hebben een flinke afstand afgelegd voor de foto's en was het absoluut de moeite waard.
Wij hebben hier nu 3 keer een fotoshoot gedaan (Zwangerschap, new-born en met 6 maanden). De foto’s waren iedere keer heel erg mooi. Carmen is een topper, die ervoor zorgt dat iedereen zich vanaf het eerste moment op zijn gemak voelt. Niets is te gek en ze denkt graag met je mee. Ook de communicatie verloopt soepel en wij hoeven nooit lang te wachten op de bewerkte foto’s. Kort samengevat: een echte aanrader!!
Wij hebben al drie fotoshoots hier gedaan. Onze zwangerschapsshoot, newborn shoot en onze familie shoot in de oude fabriek. Erg vriendelijk en echt heel goed in het fotograferen van kinderen op een leuke speelse manier. Als gezin van 5 kan het best een taak zijn om iedereen er goed op te krijgen. Maar dat lukt haar altijd met prachtige foto’s als resultaat!Boek nu

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum. Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......

Voor en achternaam*:

Adres*:

Postcode en Woonplaats*:

Hoeveel personen*:

Email*:

Welke fotoshoot wil je reserveren?*:

Telefoon*:

Details*:

 

newborn fotoshoot www.studio-jolie.nl
zwart wit foto newborn
newborn foto

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!