workshop fotografie

Workshop

Wil je meer leren zoals begrippen als diafragma, sluitertijd en ISO. Stop met fotograferen op de Automatische stand, en leer in 1 dag mooiere foto’s te maken in de M stand. Ben je in het bezit van een digitale spiegelreflex camera maar ligt die te verstoffen in de kast? Dan is deze Basis fotografie workshop iets voor jou. Deze workshop is voor de beginnende fotograaf. In 1 dag leren we je de basics om je camera beter te leren kennen. Geen moeilijke en technische termen maar met duidelijke en simpele voorbeelden leer ik je om mooie foto’s te maken. We beginnen de dag om 11.00 uur in de fotostudio in Zuidland. Na een voorstel ronde beginnen we aan het technische gedeelte van de Workshop. Na de basis theorie is er tijd om te lunchen. Na de lunch gaan we de theorie in de praktijk brengen. We gaan naar buiten en aan de hand van diverse opdrachten wordt de besproken theorie in de praktijk gebracht. Vervolgens gaan we aan de slag met een model. Na deze dag ben je in het bezit van een goede basis kennis van je fotocamera. Na de basis fotografie workshop wordt je toegevoegd in een besloten Facebook groep waarbij je altijd nog vragen naderhand kunt stellen. Reserveer nu je plekje, VOL=VOL.

Zaterdag 16 Maart 2019 (er komt een nieuwe datum in het najaar mail ons voor de nieuwe datum)

Basis fotografie Workshop

Locatie: Fotografie Studio Jolie in Zuidland

Workshop in de Luxe fotostudio

Planning van de dag

11.00 uur                                Ontvangst Fotografie Studio Jolie

11.00 uur tot 12.00 uur          Theorie Basics

12.30 uur tot 13.30 uur          Lunch

13.30 uur tot 16.30 uur          Praktijk gedeelte

Einde dag

Prijs: 125 euro per persoon

Vereisten: In het bezit zijn van een spiegelreflex camera en lens

Aantal cursisten: Minimaal 5 , Maximaal 8

Ervaringen deelnemers

Cursist Maja: 

Normaal sta ik achter Carmen als zij de foto’s maakt. Vandaag mocht ik de basisworkshop fotografie door haar lens kijken. Op mijn eigen camera leerde ze me fotograferen in de M stand. Het was even de balans vinden tussen de Iso, diafragma en sluitertijd. Maar als je het eenmaal door hebt maakt je verassend mooie foto’s. Het was verassend makkelijk. Geen droge theorie maar vrijwel direct oefenen in de praktijk. Echt een aanrader!

Cursist Laura:

Vandaag de workshop gevolgd. Door de duidelijke en vooral makkelijk te begrijpen uitleg van Carmen is het mij gelukt om aan het einde van de dag mooie foto’s te maken. Zonder te fotograferen op de M stand. Deze workshop zou ik zeker aanraden!

 

Reserveer nu je plekje door onderstaand boekingsformulier in te vullen!

Kalender word geladen......

Voor en achternaam*:

Adres*:

Postcode en Woonplaats*:

Hoeveel personen*:

Email*:

Welke fotoshoot wil je reserveren?*:

Telefoon*:

Details*:

 

Volg ons via Instagram;