Wie ben ik

Wat leuk dat je Fotografie Studio Jolie hebt gevonden! Het gezicht achter de camera….

Mijn naam is Carmen Van Hees (42 jaar), trotse moeder van een prachtige dochter genaamd Jolie. Vandaar ook de naam Fotografie Studio Jolie.
Sinds de geboorte van Jolie inmiddels 13 jaar geleden… is mijn liefde voor Fotografie eigenlijk pas begonnen. Ik ben Full time fotograaf. Met alle liefde en enthousiasme creΓ«er ik de mooiste foto’s voor jou en je gezin!

Ik mag met recht zeggen dat ik het mooiste vak van de wereld mag uit oefenen. Elke dag ontvang ik de liefste en leukste klanten vanuit diverse regio’s in Nederland. En zelfs uit het buitenland.

De luxe fotostudio kun je vinden in Hellevoetsluis, vlakbij Rotterdam. De fotostudio bestaat uit 2 etages vol met props en meer dan 1000 thema’s voor je fotoshoot. Voor de fotostudio kun je gratis parkeren. De fotostudio is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

In de fotostudio verwelkom ik je graag voor de volgende fotoreportages; Newbornfotografie, Babyfotografie, Cakesmash, Zwangerschapsfotografie & Familiefotografie en de Beauty en Zakelijke portret fotoreportages.

En de veel geboekte Gezinsfotografie Outdoor, met elk seizoen zijn charme.

Mijn geduld en positieve uitstraling laten je snel op je gemak voelen,

Wil je meer van mijn werk zien, volg mij dan zeker via de socials! Daar post ik de laatste fotoreportages. Ben je fotograaf en wil je een workshop bij ons volgen, bekijk dan de volgende link; workshop.

Liefs Carmen

Reviews

Onlangs bij Carmen in de studio geweest voor onze (eerste) zwangerschapsfotoshoot. Wat een leuke ervaring! De studio is prachtig en voelt lekker knus aan. Genoeg ruimte en achtergronden om mee te werken. Zo ook de ruime keus aan zwangerschapsjurken (wij hadden onze eigen outfits). Carmen is enthousiast en doet dit met zoveel plezier! Ik had een beetje last van gezonde spanning, maar ze stelt je op je gemak. De foto's zijn uiteindelijk prachtig geworden, ze heeft ook nog eens een portie geduld wat betreft het bewerken van de foto's :') Zo blij dat ik bij haar ben geweest. Bedankt Carmen!


Weer een hele leuke fotoshoot gehad bij studio Jolie. Carmen is een hele goede fotograaf. Heel erg creatief, oog voor detail en superleuk met kinderen. Foto's zijn weer heel erg mooi!


Carmen is een hele leuke fotografe. We hebben al 2 shoots bij haar gedaan. Allebei super mooie fotoΒ΄s aan over gehouden.
Ze is erg enthousiast, professioneel en ze luistert goed naar je wensen.
We komen vast wel weer terug voor een andere shoot.
Super lieve dame , je kan zien dat Carmen dit werk al lang doet en met passie. ze is heel geduldig, vrolijk, professioneel en denkt met je mee. Ik raad Fotografie Studio Jolie zeker aan !!

Volg ons via de socials
voor de laatste fotoreportages en nieuwste thema’s

De cakesmash & newborn specialist