Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn vernieuwde website.

Mijn naam is Carmen Van Hees, trotse moeder van een prachtige dochter genaamd Jolie. Vandaar ook de naam Fotografie Studio Jolie.
Sinds de geboorte van Jolie inmiddels 10 jaar geleden is mijn liefde voor Fotografie begonnen. Ik heb van mijn hobby destijds, mijn inmiddels Full- time beroep kunnen maken en mag het mooiste vak van de wereld uitoefenen, met elke dag de liefste en leukste klanten vanuit alle regio’s in Nederland en België.

De luxe fotostudio kun je vinden in een pittoresk dorpje genaamd Zuidland vlakbij Rotterdam. In de fotostudio en op locatie verwelkom ik je graag voor de volgende fotoreportages;

Newbornfotografie, Babyfotografie, Cakesmash, Zwangerschapsfotografie & Familiefotografie.
En de veel geboekte Gezinsfotografie Outdoor, met elk seizoen zijn charme.

Mijn geduld en positieve uitstraling laten je snel op je gemak voelen.

Ervaar de Touch of Magic,