Zwangerschapsfotografie fotostudio

Exclusieve zwangerschapsfotoreportage in fotostudio. Zwangerschaps fotosessie, zwangerschapsfotoshoot boek je natuurlijk bij de zwangerschapsfotograaf fotografie studio jolie. Samen met je gezin, alleen, of samen met je kindje of kinderen. Laat deze bijzondere periode vastleggen met een zwangerschapsfotosessie oftewel bolle buikjes fotoshoot in de fotostudio. Een zwangerschapsfotoreportage vindt plaats tussen de 30ste en 34ste week van je zwangerschap, de zwangerschapsfotoreportage wordt al vroeg in de zwangerschap gereserveerd. Meestal rond de 20 weken om verzekerd te zijn van een plekje. Fotografie studio jolie beschikt over een ruime collectie exclusieve zwangerschaps jurken die je tijdens de zwangerschapsreportage mag dragen. Een ruime keuze uit prachtige kleuren verrijken je zwangerschapsfotoshoot. Ben je geen jurken type is het ook mogelijk om met wat leuke accessoires denk hierbij aan babyschoentjes die je al hebt aangeschaft, knuffels een wat stoerder effect te krijgen. De fotostudio beschikt over vele achtergronden en decor settings waaruit je kan kiezen.

Prijs: 175 euro

Inclusief:

  • Zwangerschapsreportage in Luxe daglicht fotostudio (1 uur fotografie)
  • Gebruik van prachtige decors waaronder een hemelbed
  • Ruime selectie foto’s waaruit je kan kiezen (digitale foto gallerij)
  • Keuze uit diverse exclusieve zwangerschapsjurken die je mag gebruiken tijdens de fotoreportage
  • 2 Digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen, klik hier voor de prijzen van de nabestellingen.

Werkwijze

Tijdens je zwangerschap plannen we een datum voor de zwangerschapfotoreportage (rond de 33/34 weken) .

De zwangerschapsfotoshoot vindt plaats in de Luxe daglicht fotostudio in Zuidland. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we je wensen voor de fotoreportage. De foto’s kunnen gemaakt worden met diverse achtergronden maar ook op de 1e etage waar we een prachtige lichte decor setting hebben en de foto’s met het prachtige raampje. Het licht valt magisch naar binnen in de fotostudio.

Kledingtips

Kledingadvies; draag geen strakke kleding voor de zwangerschapsfotoshoot. Afdrukken van een broek zijn nog lang zichtbaar op foto’s. Neem 2 setjes kleding mee voor jou en je partner. Stem de kleuren op elkaar af, hou het rustig, pastel tinten, zwart of wit, crème, beige, rustige tinten.

Tips voor de vrouw; Lange witte jurk, Lange jurk in andere kleuren mag natuurlijk ook vermijd felle kleuren/printen. Neem een spijkerbroek mee, witte basis spaghettiband top, zwarte basis spaghettiband top, zwarte broek, witte broek, strapless bh of een waarvan de bandjes afkunnen.

Tips voor de man; Spijkerbroek, basis wit shirt (mooiste is mouwloos), basis zwart shirt (mooiste is mouwloos), overhemd effen in diverse kleuren zonder teksten erop.

Neem ook leuke accessoires mee wat jullie al gekocht hebben voor de baby. Zoals een rammelaar, knuffeltje, babyschoentjes, of iets vanuit jullie tijd. In de fotostudio maak ik gebruik van diverse achtergronden en decor settings.

De fotostudio bestaat uit 2 verdiepingen met alle decors en props om jouw fotoshoot tot een succes te maken!

zwangere buik foto's

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot plaats ik een voorproefje op de Facebook pagina en stuur ik na +/- 2 weken een ruime selectie bewerkte fotogallerij naar jullie toe. Uit die selectie mogen jullie je foto’s kiezen die in dit pakket zitten. En eventueel voor de nabestellingen, bekijk hier de prijzen van de nabestellingen.

zwanger fotoshoot gezin
zwangerschap fotoshoot gezin

Boek nu

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum.

Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

Bekijk ook onze zwangerschapfotoreportages Outdoor

zwangerschapfotoshoot op het strand
Fotos laten maken van je zwangerschap buiten op prachtige locaties met gebruik van jurken

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!