zwangerschapfotoshoot adembenemend

Zwangerschapsfotografie Outdoor

Bij Fotografie Studio Jolie is de zwangerschapsfotoshoot op locatie een veelgeboekte fotoreportage geworden. Een zwangerschapsfotoreportage dat in elk seizoen zijn charmes heeft. Fotografie Studio Jolie heeft meer dan 10 jaar ervaring in het fotograferen van al die mooie zwangere vrouwen. We hebben prachtige unieke locaties in het aanbod om een Magische zwangerschap fotoshoot voor je te creΓ«ren. We zijn wel afhankelijk van het weer, vandaar dat we meerdere data’s inplannen om verzekerd te zijn van mooi weer.

Let op; er zijn nieuwe regels voor shooten in natuurgebieden en bos! In het bos en de natuurgebieden kunnen helaas niet meer geshoot worden. Lees daarover meer via de link. Het strand en de overige locaties kunnen wel gereserveerd worden.

Fotoshoot op prachtige unieke locaties

Ervaar de touch of Magic
babybump

Prachtige collectie zwangerschapsjurken die je mag dragen!

Prachtige foto’s van je zwangere buik samen met je partner/gezin. De zwangerschaps fotoshoot op locatie is een All in Pakket van Fotografie op locatie inclusief 5 Digitale foto’s in Hoge Resolutie.

De prachtige jurken die je op de foto ziet, zijn speciale exclusieve zwangerschapsjurken die je mag dragen tijdens de fotoshoot. Inmiddels hebben we een collectie van meer dan 50 verschillende zwangerschapsjurken en doeken.

Prijs 

350 euro

Inclusief:

  • +/- 1 uur fotografie op locatie (keuze uit diverse locaties binnen de regio Voorne Putten)
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)

Let op: Belangrijk om te weten is dat Fotografie Studio-Jolie een aanbetaling vraagt die van te voren overgemaakt kan worden. Na ontvangst van uw aanbetaling is de reservering definitief m.u.v weersomstandigheden. Dan plannen we een nieuwe afspraak.

strand fotoshoot zwanger
zwangerschap fotoshoot in de duinen
Fotoshoot in de duinen zwangerschapfotoshoot

Boek je zwangerschapsfotoreportage outdoor al vroeg in de zwangerschap

De agenda is snel gevuld
zwangerschapfotoshoot op het strand
Fotos laten maken van je zwangerschap buiten op prachtige locaties met gebruik van jurken

Kledingtips

Voor een zwangerschapsfotoreportage buiten is het erg afhankelijk wat je aan doet in welk seizoen. Must do is een goede match te vormen samen je partner/gezin. Aan onderstaande foto’s en kleding kleuren zie je de eenheid in kleding. Zorg voor tijdloze kleding, zodat je de foto’s over 10 jaar ook nog mooi vindt. Must haves: strapless bh/waarvan de bandjes af kunnen voor het dragen van de jurken. Lees vooral even de kledingtips door.

Stem je kleuren af op het seizoen en locatie. Onderstaand een paar voorbeelden:

Boek nu

Geef een voorkeursdatum op:

fotoshoot Pinterest idee zwanger
Zwangerschapsfotoshoot op het strand met zonsondergang. De mooiste unieke magische zwangerschapsfoto

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!