Kinderfotografie in fotostudio

Kinderfotografie

Kinderfotografie in luxe daglicht fotostudio. Voor prachtige fotos van je kinderen, boek de kinderfotografie fotoreportage bij fotografie studio jolie. De kinderfotograaf van Nederland. Fotografie studio jolie heeft vele jaren ervaring met kinderfotografie en maakt vrolijke frisse kinderportretfoto’s. Uiteraard ook leuk samen met de broers en of zussen en of Papa en Mama. In een luxe daglicht fotostudio in Hellevoetsluis (nabij +/- 20 min vanaf Rotterdam) worden jullie verwacht voor de kinderfotografie fotoreportage. Fotografie studio jolie beschikt over vele unieke achtergronden zodat je unieke en afwisselende foto’s krijgt.

Prijs: 250 euro

  • +/- 1 uur fotografie in luxe fotostudio in Hellevoetsluis
  • De prijs geldt voor 1 gezin tot 4 personen (meer personen mogelijk tegen een meerprijs van 15 euro p.p.)
  • Uiteraard maken we ook van het gezin een paar foto’s en van Papa/Mama met kids en een foto met broer/zus
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • 2 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk: zie hier de prijzen van de nabestellingen
  • Keuze uit ruime selectie achtergronden 

Wil je liever alle foto’s digitaal ontvangen uit de ruime selectie bewerkte foto’s van de fotoshoot?

Extra losse digitale foto 20 euro
10 extra fotos 175 euro
Alle fotos digitaal 250 euro

Werkwijze

In de luxe daglicht fotostudio heerst een behaaglijk huiselijke warme sfeer zodat de kinderen zich gelijk op hun gemak voelen. Er is een speciale kinderspeelhoek met een aankleedkussen/verkleedgedeelte en diverse speeltjes. Kortom de fotostudio is van alle gemakken voorzien en kindvriendelijk. Voor je kinderfotografie fotosessie ben je bij fotografie studio jolie aan het juiste adres. 

Kledingtips

Kledingtips voor de kinderotografie reportage zijn: voor de meisjes een effen wit/creme/zandkleurige kleding zonder teksten erop, voor een jongen een spijkerbroek met brettels met daarop een effen wit mouwloos hemdje. Dat is het mooiste omdat ik vele achtergronden in de fotostudio heb en je kinderen dan bij elke achtergrond passen. Voor de foto samen met papa en mama adviseer ik lichte kleding zonder tekst erop. Hou het zo basis mogelijk, zodat het echt om jullie gaat en je niet afgeleid wordt door je kleding. Zorg ook voor een eenheid dus stem de kleren op elkaar af. Voor meer tips klik hier: 

Kleurenschema kleding fotoshoot in fotostudio
Kleurenschema kleding fotoshoot in fotostudio

Boek nu

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum. Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!