Workshop Basis fotografie

workshop fotografie

Wil je meer leren zoals begrippen als diafragma, sluitertijd en ISO. Stop met fotograferen op de Automatische stand, en leer in 1 dag mooiere foto’s te maken in de M stand.

Ben je in het bezit van een digitale spiegelreflex camera maar ligt die te verstoffen in de kast? Dan is deze Basis fotografie workshop iets voor jou!

Deze workshop is voor de beginnende fotograaf. In 1 dag leren we je de basics om je camera beter te leren kennen. Geen moeilijke en technische termen maar met duidelijke en simpele voorbeelden leer ik je om mooie foto’s te maken.

We beginnen de dag om 09.00 uur in de fotostudio in Hellevoetsluis. Na een voorstel ronde beginnen we aan het technische gedeelte van de Workshop. Na de basis theorie is er tijd om te lunchen. Na de lunch gaan we de theorie in de praktijk brengen. We gaan naar buiten en aan de hand van diverse opdrachten wordt de besproken theorie in de praktijk gebracht. Vervolgens gaan we aan de slag met een model. Na deze dag ben je in het bezit van een goede basis kennis van je fotocamera. Na de basis fotografie workshop wordt je toegevoegd in een besloten Facebook groep waarbij je altijd nog vragen naderhand kunt stellen. Reserveer nu je plekje, VOL=VOL.

Basis fotografie Workshop

 

Op de volgende data: –> Nieuwe datum volgt nog

Programma

 

11.00 uur                                Ontvangst Fotografie Studio Jolie

11.00 uur tot 12.00 uur          Theorie Basics

12.30 uur tot 13.30 uur          Lunch

13.30 uur tot 16.30 uur          Praktijk gedeelte

Einde dag

 

Prijs: 199 euro per persoon

Vereisten: In het bezit zijn van een spiegelreflex camera en lens

Aantal cursisten: Minimaal 5 , Maximaal 8

Volg ons via Instagram;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *