Kerst fotoshoot

kerstkaart foto

Kerstfoto’s laten maken van het gezin. Dat wil elk gezin toch elk jaar, de kinderen veranderen en groeien zo snel. En je wilt de kerstfoto’s gebruiken om te versturen naar familie en vrienden. Fotografie Studio Jolie is de kerstfotograaf van Nederland. En fotografeert sinds 2010 elk jaar de Kerst mini shoots in de fotostudio in Zuidland. Elke editie verbouwen de fotostudio op de beneden en boven verdieping helemaal om tot een groot kerstdecor. Elke editie komen klanten van ver voor hun kerstfotoshoot.

Elke editie hebben we nieuwe decors. De foto’s die je hier ziet staan zijn van de voorgaande edities. Komende editie wordt het de jubileum editie van de 11e Kerstfotoshoot! We pakken daarom deze editie enorm uit met mega nieuwe kerstdecors.

De Kerstshoot is elk jaar weer een groot succes! De fotostudio wordt omgebouwd tot een grote kerstsetting. Elke editie komen vele klanten van ver om deze kerstsessies bij te wonen. De plekjes gaan daarom altijd erg snel. Vanaf einde zomer 2023 kan er geboekt worden voor de kerstfotoreportage. Onderstaand een foto impressie van de vorige edities. Komende editie is het de jubileum editie van de 11 jaar Kerstfotoshoots. We pakken deze editie ook enorm uit!

Elke editie worden de decors nog mooier! Volg ons via de socials zoals Instagram en Facebook en ik neem je mee achter de schermen. De kerstfotoshoots zijn geschikt voor baby’s en kinderen en gezinnen. Leuk om de gemaakte foto’s te gebruiken voor de kerstkaart. Wij zorgen ervoor dat je ruim op tijd de foto’s hebt om de kerstkaarten te sturen. In onze luxe fotostudio in Hellevoetsluis, vlakbij rotterdam. Hebben we in onze Luxe fotostudio 2 etages volledig ingericht in kerstsfeer. De kerstfotoshoot mag je zeker niet missen. Bekijk onderstaand de gemaakte foto’s van voorgaande jaren, en reserveer vanaf einde zomer 2023 je kerstfotoshoot. 

Believe in the Magic of Christmas

Kerstfotoshoot in fotostudio

Prijs 150 euro

Inclusief 2 digitale foto’s, uiteraard worden er meer foto’s gemaakt, prijzen daarvan kun je vinden via nabestellingen.

Geldt voor leden uit 1 gezin max 4 personen (meerprijs pp extra 10 euro)

Tijdsduur +/- 20 minuten 

(toeslag voor gezinsfoto’s 25 euro extra)

(toeslag voor beide decors 15 euro extra)

Locatie: Fotografie Studio Jolie in Hellevoetsluis

LET OP!!!! De prijs geldt voor leden uit 1 gezin, als je neefjes of nichtjes op de foto wilt zetten als voorbeeld….

Want die komen niet uit 1 gezin dien je 2 aparte tijdsloten te reserveren! 

Kun je niet kiezen uit 1 decor? Het is mogelijk om tegen een meerprijs van 15 euro een extra kerstdecor te kiezen.

Wil je ook graag gezinsfoto’s laten maken? Dat is mogelijk tegen een toeslag van 25 euro. Graag dit bij boeking te reserveren.

kerstfotoshoot rotterdam
kerstfoto kinderen
kerstmis fotoshoot kind
kerstfotosessie peuter

Foto met de Kerstman

We hebben nu ook de mogelijkheid om als extra optie een foto te maken met de kerstman. Als je dit zou willen dit graag van te voren aan te geven, zodat we er rekening mee kunnen houden. Kosten daarvoor is 15 euro per gezin inclusief 1 digitale foto met de kerstman.

Bijgaande foto’s zijn van de decors van voorgaande edities.

kerstfotoshoot gezin
Kerstshoots vanaf 2010 organiseren wij elk jaar de kerstshoots in de fotostudio in Zuidland. De boven en beneden verdieping worden compleet verbouwd tot 2 grote kerst decors waarbij baby’s kinderen en gezinnen kerstfoto’s kunnen laten maken van het gezin. Elk jaar hebben we nieuwe kerst thema’s waaruit je kan kiezen. De kerstshoot 2021 editie hebben we spectaculaire kerstsettings voor jullie gemaakt. We hebben een traditionele kerstdecor setting voor gezinsfoto’s. En een kerstmis straat met sneeuw. Bekijk gerust de kerstfoto’s van de voorgaande edities. En volg ons via de socials om op de hoogte te blijven met de kerstshoots.
kerst fotoshoot gezin
Kerstfotoshoot gezin

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zorg ervoor dat je jouw plekje reserveert door een mail te sturen. Check vooral je spam en of ongewenste folder voor een reactie.

Foto’s op deze pagina zijn van het decor van de vorige edities, komende editie hebben we andere decors. Het wordt weer een waanzinnig 3d decor zoals jullie van Fotografie Studio Jolie gewend zijn.

Hou de Facebook pagina in de gaten voor meer aankondigingen van Mini Fotoshoots. Volg ons via de volgende link: klik hier!

Of wordt lid van de VIP groep via Facebook.

Of hou deze pagina in de gaten voor de nieuwe data voor de volgende Mini fotoshoot in leuke thema’s.

Reserveer je plekje voor de Kerst sessies!