Kerst fotoshoot

kerstkaart foto

Kerstfoto’s laten maken van het gezin. Dat wil elk gezin toch elk jaar, de kinderen veranderen en groeien zo snel. En je wilt de kerstfoto’s gebruiken om te versturen naar familie en vrienden. Fotografie Studio Jolie is de kerstfotograaf van Nederland. Studio Jolie de kerstfotograaf fotografeert sinds 2010 elk jaar de Kerst mini shoots in de fotostudio in Hellevoetsluis. Elke editie komen klanten van ver voor hun kerstfotoshoot.

Klik hier voor de prijzen van de KERST FOTOSHOOT

Elke editie hebben we nieuwe decors. De foto’s die je hier ziet staan zijn van de voorgaande edities. Komende editie wordt het de jubileum editie van de 12e Kerstfotoshoot!

We pakken daarom deze editie enorm uit met mega nieuwe kerstdecors.

De Kerstshoot is elk jaar weer een groot succes! De fotostudio wordt omgebouwd tot een grote kerstsetting. Elke editie komen vele klanten van ver om deze kerstsessies bij te wonen. De plekjes gaan daarom altijd erg snel. Vanaf nu kan er geboekt worden voor de kerstfotoreportage.

Volg ons via de socials zoals Instagram en Facebook en ik neem je mee achter de schermen. De kerstfotoshoots zijn geschikt voor baby’s en kinderen en gezinnen. Leuk om de gemaakte foto’s te gebruiken voor de kerstkaart. Wij zorgen ervoor dat je ruim op tijd de foto’s hebt om de kerstkaarten te sturen.

In onze luxe fotostudio in Hellevoetsluis, vlakbij Rotterdam hebben wij de Luxe fotostudio volledig ingericht in kerstsfeer. Bekijk onderstaand de gemaakte foto’s van voorgaande jaren.

Believe in the Magic of Christma

Kerstfotoshoot in fotostudio

kerstfotoshoot rotterdam
kerstfoto kinderen
kerstmis fotoshoot kind
kerstfotosessie peuter
kerstfotoshoot gezin
Kerstshoots vanaf 2010 organiseren wij elk jaar de kerstshoots in de fotostudio in Hellevoetsluis. De boven en beneden verdieping worden compleet verbouwd tot 2 grote kerst decors waarbij baby’s kinderen en gezinnen kerstfoto’s kunnen laten maken van het gezin. Elk jaar hebben we nieuwe kerst thema’s waaruit je kan kiezen. De kerstshoot 2021 editie hebben we spectaculaire kerstsettings voor jullie gemaakt. We hebben een traditionele kerstdecor setting voor gezinsfoto’s. En een kerstmis straat met sneeuw. Bekijk gerust de kerstfoto’s van de voorgaande edities. En volg ons via de socials om op de hoogte te blijven met de kerstshoots.
kerst fotoshoot gezin
Kerstfotoshoot gezin

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zorg ervoor dat je jouw plekje reserveert door een mail te sturen. Check vooral je spam en of ongewenste folder voor een reactie.

Foto’s op deze pagina zijn van het decor van de vorige edities, komende editie hebben we andere decors. Het wordt weer een waanzinnig 3d decor zoals jullie van Fotografie Studio Jolie gewend zijn.

Hou de Facebook pagina in de gaten voor meer aankondigingen van Mini Fotoshoots. Volg ons via de volgende link: klik hier!