Cakesmash shoot

cakesmash fotografie

Smashcake fotoshoot met taart en de Cakesmash specialist met meer dan 1000 themas en decors voor je smashcake shoot!

Cakesmash shoot boek je bij de cakesmashfotograaf die al sinds 2010 gespecialiseerd is in Cakesmash fotoshoots. Fotografie Studio Jolie heeft ruime keuze uit meer dan 1000 decor settings. Zodat er bijna voor elk thema wel een setting is. De decor settings zijn geschikt voor zowel jongens en meisjes. De ouders mogen zelf hun taart of cupcake uitkiezen en de kleuren vanas de decor setting.

Na de Cakesmash fotoshoot mag er gebadderd worden met de Splash fotoshoot. Smash and Splash bij fotografie studio jolie. De Cakesmash fotograaf sinds 2010 gevestigd in Zuid Holland. In onze nieuwe fotostudio in Hellevoetsluis met airco, gratis parkeren voor deur, en centraal gelegen en makkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer. In de studio staat het decor en de taart klaar voor je baby’s eerste smashcake ervaring.

Prijs

Cakesmash meisje
Cakesmash jongen
Boek je Cakesmash bij de Cakesmash specialist!

Na de Cakesmash heerlijk badderen met de Splash fotoshoot

cakesmash
cakesmash-splashen
Cakesmash met keuze uit meer dan 500 decors
Cakesmash iets anders

Werkwijze

In onze fotostudio in Hellevoetsluis staat een prachtig decor met bijpassende taart of cupcake klaar voor je Baby. Bij Fotografie Studio Jolie hanteren wij een All in Prijs voor de Cake Smash fotoreportage. Vooraf bespreken we wat voor kleur cupcake/taart je wilt voor de cake smash. Fotografie Studio Jolie werkt nauw samen met een Taarten/Cupcake specialist en zorgt ervoor dat een prachtige Giant Cupcake of taart naar keuze voor je baby klaar staat. Belangrijk voor de cakesmash fotoreportage is dat je kindje zelfstandig kan zitten, meestal is dit rond de 9/10/11 maanden. Reserveer daarom op tijd je cakesmash fotoreportage bij Fotografie Studio Jolie om verzekerd te zijn van je plekje.De fotoshoot kan beginnen, je kindje mag heerlijk smullen van de mega cupcake! Na het smashen mag je kindje nog badderen in een prachtig authentiek badje. Smash & Splash!

Na de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken een ruime selectie foto’s om uit te kiezen. De foto’s zijn dan al nabewerkt en uit de ruime selectie mag je dan je foto’s uitkiezen. Bij de prijs zitten 2 digitale fotos inbegrepen. Uiteraard mag je er ook meer bestellen, dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

Voor meer foto’s en informatie bekijk ook de volgende pagina: Cakesmash.

Boek nu je Cakesmash shoot!

eerste verjaardag shoot
Cakesmash 1 jaar

Volg ons via Instagram voor de laatste update van de decor settings!