Coca Cola mini fotoshoot

Elk jaar hebben we de mini shoots bij Fotografie studio jolie. Elke editie zijn ze een daverend succes. Bij deze mini shoots hebben we elke editie een ander thema. Zodat iedereen de kans heeft om tegen een actie prijs unieke mooie foto’s te komen maken. Deze editie hebben we de Coca Cola mini shoots. Leuk voor Moeder & dochter/zoon Vader & dochter/zoon of voor de kids. De mini sessies duren ongeveer 20/30 minuten en daarin maken we de leukste foto’s in het Thema decor.

Het is natuurlijk extra leuk als je helemaal passend bij het thema gekleed gaat. De kleding mag je zelf verzorgen en in de bevestiging staan de kledingtips vermeld!

Deze editie vindt plaats in de meivakantie zodat iedereen kan reserveren voor deze editie!

Woensdag 3 mei 2023
Prijs: 149 euro
Inclusief 2 digitale foto’s

Uiteraard worden er meer foto’s gemaakt
die kunnen bijbesteld worden! Wil je alle gemaakte foto’s digitaal ontvangen, extra kosten 150 euro

Prijs geldt per gezin tot 4 personen, mocht je met vriendinnen/neefjes of nichtjes op de foto willen dien je een eigen tijdslot te reserveren!

Ook leuk om samen met moeder dochter of vader zoon te doen!
Zie onderstaand voorbeeld fotos van moeder & dochter!

Coca cola mini sessions

Reserveer nu je tijd voor de mini sessies

Stuur een email naar info@studio-jolie.nl met voorkeurs dagdeel

Extra leuk is het om haar & visagie er extra bij te reserveren. Hoe gaaf is het als je coca cola blikjes in je haar hebt net als krulspelden. Of gewoon extra mooier voor de foto’s. Informeer naar de kosten voor haar en visagie. Wij werken met de beste Make up artiesten van Nederland.