Vriendinnenfotoshoot Outdoor

Vriendinnen fotoshoot outdoor leuk om jullie bijzondere vriendschap vast te laten leggen met een vriendinnen fotoreportage. De vriendinnen fotosessie is mogelijk op een van de prachtige fotolocatie’s in de regio Voorne Putten.

Fotografie Studio Jolie fotografeert jij en je vriendinnen zoals jullie zijn. Lekker gek doen, lachen, stoeien, echt een vriendinnen fotoshoot! Of gaat je beste vriendin binnenkort trouwen en willen jullie voor haar vrijgezellenfeest een vrijgezellen fotoshoot laten maken?

De foto’s zijn een leuke herinnering voor later. De vriendinnen/vrijgezellen fotoshoot is hiervoor ook uitermate geschikt!

Vriendinnenfotoshoot/Vrijgezellen Fotoshoot Outdoor

Onderstaand pakket is voor 4 vriendinnen, meer vriendinnen is mogelijk.
Meerprijs per vriendin (10 euro per persoon).

Prijs: 350 euro

  • +/- 1 uur fotografie op locatie in regio Voorne Putten
  • Keuze uit verschillende fotospots (bijvoorbeeld het strand, bos, park, oude vesting, of andere locatie’s in overleg mogelijk)
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)

Wil je liever alle foto’s digitaal ontvangen uit de ruime selectie bewerkte foto’s van de fotoshoot?

Extra losse digitale foto 20 euro
10 extra fotos 175 euro
Alle fotos digitaal 250 euro

In de regio; Voorne Putten ( Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Heenvliet, Geervliet, Bernisse, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn, Zuidland). Buiten deze plaatsen reken in 0,35 ct per km.

Let op: Belangrijk om te weten is dat Fotografie Studio-Jolie een aanbetaling vraagt van 25 euro die van te voren overgemaakt kan worden. Na ontvangst van uw aanbetaling is de reservering definitief m.u.v weersomstandigheden. Dan plannen we een nieuwe afspraak.

Werkwijze

We plannen meerdere data’s in voor de vriendinnen fotoshoot, dit ivm het onvoorspelbare weer in Nederland. De data’s kunnen 7 dagen per week gepland worden.

Voor de vriendinnen fotoshoot vraag ik een aanbetaling van 25 euro die vooraf overgemaakt kan worden. Vervolgens bepalen we de locatie. De vriendinnen-vrijgezellen fotoshoot kan geboekt worden op diverse locatie’s zoals het strand, bos, park, boomgaard in de regio Voorne Putten. Buiten de regio Voorne Putten is mogelijk.

Tijdens de 2 uur durende fotoshoot fotografeer ik jullie samen in alle mogelijke combinaties, samen met je vriendinnnen, vriendinnen apart, portretfoto van elke vriendin. Na de fotoshoot ontvang je binnen 1/2 weken per mail een ruime selectie bewerkte foto’s waaruit jullie kunnen kiezen. Er zitten al 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kunnen er ook meer besteld worden, hiervoor gelden de prijzen van de Nabestellingen

Boek nu

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum. Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!