Laden van berichten...
Home Cakesmash

Cakesmash

Smash and Splash

De fotoshoot voor je kindjes eerste verjaardag die je niet mag missen. Een unieke ervaring voor je baby en een mooie fotoreportage als herinnering voor later. Fotografie Studio Jolie is een van de eerste Nederlandse fotografe die de cakesmash fotoreportages aanbiedt aan haar klanten. Inmiddels zijn er al vele baby’s wezen smashen. En komen vele klanten vanuit alle regio’s van het land naar Fotografie Studio Jolie voor hun cakesmash fotoreportage. De cakesmash fotograaf hanteert een All in prijs voor je cakesmash fotoshoot. Inclusief prachtige Giant cupcake of taart die je in alle kleuren van de regenboog kan bestellen. Tevens ontvang je een prachtige digitale fotocollage die je kan gebruiken voor de uitnodiging. En nog eens 2 digitale foto’s van de cakesmash fotoshoot. Uiteraard mag je meer foto’s bijbestellen dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

Uitnodigingskaarten zijn exclusief, prijzen van de kaarten zijn op aanvraag!)

Let wel op; bij de Cakesmash fotoshoot vraag ik een aanbetaling van 25 euro

Prijs: 175 euro
Inclusief

Taart of Cupcake (keuze uit alle kleuren van de regenboog)
1 uur in Luxe daglicht fotostudio in Zuidland
uit ruime selectie achtergronden; zie werkwijze op de site
2 Digitale Foto’s in hoge resolutie
kliederen, smullen van de taart en Smashen
de Cakesmash badderen voor de Splash foto’s in een authentiek badje “Smash & Splash”

Inclusief digitaal ontwerp voor je verjaardagskaart/uitnodiging

Na de Cakesmash heerlijk badderen met de Splash fotoshoot

  • Mogelijkheid tot Melkbad met bloemen fotoshoot na de Cakesmash extra kosten van 55 euro (bovenop de 175 euro)
  • Mogelijkheid tot buiten cakesmash extra kosten 65 euro (mogelijk in de zomermaanden) (bovenop de 175 euro)

cakesmashcakesmash-splashen

Werkwijze
In onze fotostudio in Zuidland staat een prachtig decor met bijpassende taart of cupcake klaar voor je Baby. Bij Fotografie Studio Jolie hanteren wij een All in Prijs voor de Cake Smash fotoreportage. Vooraf bespreken we wat voor kleur cupcake/taart je wilt voor de cake smash. Fotografie Studio Jolie werkt nauw samen met een Taarten/Cupcake specialist en zorgt ervoor dat een prachtige Giant Cupcake of taart naar keuze voor je baby klaar staat. Belangrijk voor de cakesmash fotoreportage is dat je kindje zelfstandig kan zitten, meestal is dit rond de 9/10/11 maanden. Reserveer daarom op tijd je cakesmash fotoreportage bij Fotografie Studio Jolie om verzekerd te zijn van je plekje.De fotoshoot kan beginnen, je kindje mag heerlijk smullen van de mega cupcake! Na het smashen mag je kindje nog badderen in een prachtig authentiek badje. Smash & Splash!

Na de fotoshoot ontvang je binnen 2 weken een ruime selectie foto’s om uit te kiezen. De foto’s zijn dan al nabewerkt en uit de ruime selectie mag je dan je foto’s uitkiezen. Bij de prijs zitten 2 digitale fotos inbegrepen. Uiteraard mag je er ook meer bestellen, dan gelden de prijzen van de nabestellingen.

Tevens maakt Fotografie studio jolie een digitale uitnodiging die je alvast kan versturen aan je familie/vrienden om ze uit te nodigen voor zijn/haar eerste verjaardag!

Voor meer foto’s en informatie bekijk ook de volgende pagina: Cakesmash.

cakesmash roze en goud

Ruime keuze uit diverse decors, props

cakesmash jongen mint groen

en achtergronden passend bij elk thema!

Eventueel ook bij te boeken Melkbad fotoshoot

Na de Cakesmash fotoshoot (+ 55 euro bovenop de cakesmash fotoshoot prijs)

melkbad

Tegen een meerprijs bij te boeken Melkbad fotoshoot!

Boek nu je Cakesmash fotoshoot
Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum. Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

Volg ons via Instagram voor de laatste Cakesmash fotoreportages