Vrienden fotoshoot

Vrienden fotoshoot. Met je vriendengroep een fotoshoot laten maken. Dat is iets wat je zelf niet zo snel zou organiseren. Daarom is het extra bijzonder om deze dag te organiseren en dat vast te laten leggen door een professional. Het kan met een vrijgezellen feest. Of gewoon met je vrienden.

vrienden fotoshoot
vrienden vrijgezellen fotoshoot
vrijgezellen fotoshoot
vrijgezellen feest fotoshoot

Onderstaand pakket is voor 4 vrienden, meer vrienden is mogelijk.
Meerprijs per vriend (10 euro per persoon).

Prijs: 350 euro

  • +/- 1 uur fotografie op locatie in regio Voorne Putten
  • Keuze uit verschillende fotospots (bijvoorbeeld het strand, bos, park, oude vesting, of andere locatie’s in overleg mogelijk)
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)

In de regio; Voorne Putten ( Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Heenvliet, Geervliet, Bernisse, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn, Zuidland). Buiten deze plaatsen reken in 0,35 ct per km.

Let op: Belangrijk om te weten is dat Fotografie Studio-Jolie een aanbetaling vraagt van 50 euro die van te voren overgemaakt kan worden. Na ontvangst van uw aanbetaling is de reservering definitief m.u.v weersomstandigheden. Dan plannen we een nieuwe afspraak.

Let op; er zijn nieuwe regels voor shooten in natuurgebieden en bos! In het bos en de natuurgebieden kunnen helaas niet meer geshoot worden. Lees daarover meer via de link. Het strand en de overige locaties kunnen wel gereserveerd worden.

Werkwijze

We plannen meerdere data’s in voor de vrienden fotoshoot, dit ivm het onvoorspelbare weer in Nederland.

Voor de vriendinnen fotoshoot vraag ik een aanbetaling die vooraf overgemaakt kan worden. Vervolgens bepalen we de locatie. De vrienden-vrijgezellen fotoshoot kan geboekt worden op diverse locatie’s zoals het strand, bos, park, boomgaard in de regio Voorne Putten. Buiten de regio Voorne Putten is mogelijk.

Tijdens de 1 uur durende fotoshoot fotografeer ik jullie samen in alle mogelijke combinaties, samen met je vrienden, apart, portretfoto van elke vriend. Na de fotoshoot ontvang je binnen 1/2 weken per mail een ruime selectie bewerkte foto’s waaruit jullie kunnen kiezen. Er zitten al 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kunnen er ook meer besteld worden, hiervoor gelden de prijzen van de Nabestellingen