frietsmash fotoshoot

frietsmash

Friet smash

Ben je op zoek naar iets anders dan anders voor je baby’s eerste verjaardag. En heb je de cakesmash fotoshoot al te vaak voorbij zien komen bij je vrienden of familie. Dan is de Friet smash echt iets voor jou! Fotografie Studio Jolie is de eerste fotograaf in Nederland die dit nieuwe concept heeft bedacht! Ben je zelf ook groot fan van de grote M of de andere Fast food ketens. Dan is deze fotoshoot net iets anders dan een cakesmash fotoshoot, en echt iets voor jou!

In de fotostudio staat de Fast Food maaltijd klaar voor je baby. Uiteraard eet je kindje niet de gehele fast food maaltijd op. Maar is het meer een kwestie van kennis maken met zijn of haar eerste patatje. De Friet smash is inclusief Fast food maaltijd en decor. Na de Friet smash mag je baby nog in badje met de Splash fotoshoot. We hebben ook de mogelijk om tegen een kleine toeslag het melk of fruit badje extra erbij te boeken. De Frietsmash is ook te boeken met de andere Fast food ketens zoals; Burger King & Kentucky Fried chicken.

Wij zijn de eerste Nederlandse fotograaf die dit unieke concept heeft geïntroduceerd in Nederland. Bekijk ook vooral de spaghetti smash fotoshoot. Die hebben we ook jaren geleden zelf verzonnen als gezond alternatief voor de cakesmash fotoshoot!

Geen cakesmash maar een frietsmash

Frietsmash

Wil je eens iets anders dan een cakesmash!
Reserveer dan de Frietsmash

Prijs: 250 euro

Inclusief

  • Fast food maaltijd
  • 1 uur in Luxe daglicht fotostudio in Zuidland
  • Keuze uit ruime selectie achtergronden & decors 
  • 2 Digitale Foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Na de Frietsmash badderen voor de Splash foto’s in een authentiek badje “Smash & Splash”

Tweeling toeslag 50 euro

Extra kosten voor Familie foto of foto met broer/zus 25 euro extra, graag dit bij boeking aan te geven
Reserveer je Friet smash nu bij de origineelste fotograaf van Nederland!
Frietsmash iets anders dan een cakesmash