Lifestyle zwangerschapfotoshoot

De Lifestyle zwangerschapfotoshoot is enorm populair bij de zwangere vrouw van nu. In onze fotostudio die bestaat uit 2 verdiepingen hebben we de beschikking over diverse decor settings. Wij adviseren om de extra optie haar en visagie erbij te reserveren! Wij werken samen met de beste Make up artists van Nederland!

We laten je Shinen tijdens je mooiste fotoreportage!

Prijs

Wil je meer foto’s bijbestellen? Klik dan hier voor de prijs van de nabestellingen

Werkwijze

Tijdens je zwangerschap plannen we een datum voor de zwangerschapfotoreportage (rond de 33/34 weken) . Dan is je buik op zijn mooiste voor de fotoshoot!

De zwangerschapsfotoshoot vindt plaats in de Luxe fotostudio in Hellevoetsluis. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we je wensen voor de fotoreportage.

Kledingtips

Kledingadvies; draag geen strakke kleding voor de zwangerschapsfotoshoot. Afdrukken van een broek zijn nog lang zichtbaar op foto’s. Neem setjes kleding mee (wat inbegrepen zit bij je pakket) voor jou en je partner. Stem de kleuren op elkaar af, hou het rustig, pastel tinten, zwart of wit, crème, beige, rustige tinten.

Tips voor de vrouw; Lange witte jurk, Lange jurk in andere kleuren mag natuurlijk ook vermijd felle kleuren/printen. Neem een spijkerbroek mee, witte basis spaghettiband top, zwarte basis spaghettiband top, zwarte broek, witte broek, strapless bh of een waarvan de bandjes afkunnen.

Tips voor de man; Spijkerbroek, basis wit shirt (mooiste is mouwloos), basis zwart shirt (mooiste is mouwloos), overhemd effen in diverse kleuren zonder teksten erop.

Neem ook leuke accessoires mee wat jullie al gekocht hebben voor de baby. Zoals een rammelaar, knuffeltje, babyschoentjes, of iets vanuit jullie tijd. In de fotostudio maak ik gebruik van diverse decor settings.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot stuur ik na +/- 2 weken een ruime selectie bewerkte foto gallerij naar jullie toe. Uit die selectie mogen jullie je foto’s kiezen die in dit pakket zitten. En eventueel voor de nabestellingen, bekijk hier de prijzen van de nabestellingen.

Reserveer nu je fotoshoot!

zwangerschapfotoshoot op het strand
Fotos laten maken van je zwangerschap buiten op prachtige locaties met gebruik van jurken