Lifestyle zwangerschapfotoshoot

De Lifestyle zwangerschapfotoshoot is enorm populair bij de zwangere vrouw van nu. In onze fotostudio die bestaat uit 2 verdiepingen hebben we de beschikking over diverse decor settings. Waaronder een lichte setting waar je echt zulke mooie lifestyle zwangerschapsfoto’s kan maken. Tevens hebben we een nieuwe setting met een industriële beton, cement look muur met een prachtige bloesemboom. Kortom wil je eens iets anders dan de standaard zwangerschapfotos met een achtergrond? Dan ben je bij fotografie studio jolie aan het juiste adres.

Prijs: 250 euro

Inclusief:

  • Zwangerschapsreportage in Luxe daglicht fotostudio (1 uur fotografie)
  • Gebruik van prachtige decors waaronder het hemelbed en andere settings
  • Ruime selectie foto’s waaruit je kan kiezen (digitale foto gallerij)
  • Keuze uit diverse exclusieve zwangerschapsjurken die je mag gebruiken tijdens de fotoreportage
  • 2 Digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen, klik hier voor de prijzen van de nabestellingen.

Wil je liever alle foto’s digitaal ontvangen uit de ruime selectie bewerkte foto’s van de fotoshoot?

Wil je liever alle foto’s digitaal ontvangen uit de ruime selectie bewerkte foto’s van de fotoshoot? 

Extra losse digitale foto 20 euro
10 extra fotos 175 euro
Alle fotos digitaal 250 euro

Werkwijze

Tijdens je zwangerschap plannen we een datum voor de zwangerschapfotoreportage (rond de 33/34 weken) .

De zwangerschapsfotoshoot vindt plaats in de Luxe daglicht fotostudio in Hellevoetsluis. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we je wensen voor de fotoreportage. De foto’s kunnen gemaakt worden met diverse achtergronden maar ook op de 1e etage waar we een prachtige lichte decor setting hebben en de foto’s met het prachtige raampje. Het licht valt magisch naar binnen in de fotostudio.

Kledingtips

Kledingadvies; draag geen strakke kleding voor de zwangerschapsfotoshoot. Afdrukken van een broek zijn nog lang zichtbaar op foto’s. Neem 2 setjes kleding mee voor jou en je partner. Stem de kleuren op elkaar af, hou het rustig, pastel tinten, zwart of wit, crème, beige, rustige tinten.

Tips voor de vrouw; Lange witte jurk, Lange jurk in andere kleuren mag natuurlijk ook vermijd felle kleuren/printen. Neem een spijkerbroek mee, witte basis spaghettiband top, zwarte basis spaghettiband top, zwarte broek, witte broek, strapless bh of een waarvan de bandjes afkunnen.

Tips voor de man; Spijkerbroek, basis wit shirt (mooiste is mouwloos), basis zwart shirt (mooiste is mouwloos), overhemd effen in diverse kleuren zonder teksten erop.

Neem ook leuke accessoires mee wat jullie al gekocht hebben voor de baby. Zoals een rammelaar, knuffeltje, babyschoentjes, of iets vanuit jullie tijd. In de fotostudio maak ik gebruik van diverse decor settings.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot plaats ik een voorproefje op de Facebook/Instagram pagina en stuur ik na +/- 2 weken een ruime selectie bewerkte fotogallerij naar jullie toe. Uit die selectie mogen jullie je foto’s kiezen die in dit pakket zitten. En eventueel voor de nabestellingen, bekijk hier de prijzen van de nabestellingen.

Boek nu

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum.

Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

Bekijk ook onze zwangerschapfotoreportages Outdoor

zwangerschapfotoshoot op het strand
Fotos laten maken van je zwangerschap buiten op prachtige locaties met gebruik van jurken

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!