Kinderfotografie Outdoor

Kinderfotografie op locatie; Met de Kinderfotografie op locatie fotograferen we jullie als gezin en de kinderen spelenderwijs. De kinderfotografie fotoshoot kan geboekt worden unieke fotolocatie’s in de regio Voorne Putten. Het is van elk seizoen afhankelijk waar de fotospots geboekt kunnen worden. Inmiddels weet ik prachtige locaties in de regio Voorne Putten waar we foto’s kunnen maken in een relaxte sfeer/omgeving. De kinderen kunnen heerlijk spelen, rennen, ravotten. En ik fotografeer de kinderen spelenderwijs. Met deze kinderfotografie outdoor fotoshoot nemen we rustig de tijd voor jullie als gezin. Met als doel prachtige spontane gezinsfoto’s en portretfoto’s van jullie als gezin.

Let op; er zijn nieuwe regels voor shooten in natuurgebieden en bos! In het bos en de natuurgebieden kunnen helaas niet meer geshoot worden. Lees daarover meer via de link.

Prijs

350 euro

Inclusief:

  • +/- 1uur fotografie op locatie
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)

Prijs geldt voor 1 gezin van 4 personen, meerprijs 10 euro per persoon
Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)

Werkwijze

Door middel van het contactformulier kunt u contact met ons opnemen. We maken 2 afspraken onder voorbehoud van het weer. Het weer in Nederland is erg onvoorspelbaar en we houden nauw contact met de naderende datas in zicht. Mocht het slecht weer zijn kunnen we altijd uitwijken naar de reserve data’s. We spreken af bij de locatie naar keuze, daar fotografeer ik jullie als gezin, en de kinderen apart, samen met broer/zus, samen met papa/mama, portretfoto’s van de kinderen. We wandelen door de locatie om zoveel mogelijk afwisselende foto’s te maken.

Kledingtips

Kies voor tijdloze kleding voor de kinderen. Vermijd drukke prints of teksten op kleding. Voor meer kledingtips klik hier!

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!