Kinderfotografie Outdoor

Kinderfotografie op locatie; Met de Kinderfotografie op locatie fotograferen we jullie als gezin en de kinderen spelenderwijs. De kinderfotografie fotoshoot kan geboekt worden unieke fotolocatie’s in de regio Voorne Putten. Het is van elk seizoen afhankelijk waar de fotospots geboekt kunnen worden. Denk hierbij aan in het voorjaar tussen de prachtige bloesembomen, in de zomer op het strand of korenvelden. In de herfst in het bos, en in de winter op mooie plekjes in het bos. Inmiddels weet ik prachtige locaties in de regio Voorne Putten waar we foto’s kunnen maken in een relaxte sfeer/omgeving. De kinderen kunnen heerlijk spelen, rennen, ravotten. En ik fotografeer de kinderen spelenderwijs. Met deze kinderfotografie outdoor fotoshoot nemen we rustig de tijd voor jullie als gezin. Met als doel prachtige spontane gezinsfoto’s en portretfoto’s van jullie als gezin.

Prijs

350 euro

Inclusief:

  • +/- 1uur fotografie op locatie
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)

Wil je liever alle foto’s digitaal ontvangen uit de ruime selectie bewerkte foto’s van de fotoshoot?

Extra losse digitale foto 20 euro
10 extra fotos 175 euro
Alle fotos digitaal 250 euro

Prijs geldt voor 1 gezin van 4 personen, meerprijs 10 euro per persoon
Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)

Werkwijze

Door middel van het contactformulier kunt u contact met ons opnemen. We maken 2 afspraken onder voorbehoud van het weer. Het weer in Nederland is erg onvoorspelbaar en we houden nauw contact met de naderende datas in zicht. Mocht het slecht weer zijn kunnen we altijd uitwijken naar de reserve data’s. We spreken af bij de locatie naar keuze, daar fotografeer ik jullie als gezin, en de kinderen apart, samen met broer/zus, samen met papa/mama, portretfoto’s van de kinderen. We wandelen door de locatie om zoveel mogelijk afwisselende foto’s te maken.

Kledingtips

Kies voor tijdloze kleding voor de kinderen. Vermijd drukke prints of teksten op kleding. Voor meer kledingtips klik hier!

Boek nu

Geef een voorkeursdatum op:

Let op de kalender is niet actueel gekoppeld aan de agenda, onderstaande kalender is een voorkeurskalender qua datum. Voor actuele agenda informatie stuur ons een email.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages!