baby 3 maanden, babyfoto’s, babyfoto’s met ouders, babyfotograaf Nederland, babyfotosessie, babyfotoshoot, beste babyfotograaf

Babyfotografie

Babyfotografie fotografie studio jolie de babyfotograaf van Nederland. In de luxe fotostudio maken we de prachtigste foto’s van je baby. We nemen rustig de tijd voor een babyfotoshoot zodat je kleintje zich lekker op zijn/haar gemak voelt. Fotografie studio jolie heeft jarenlange ervaring met babyfotografie en zet jouw baby prachtig op de foto. Met diverse achtergronden zorgen we ervoor dat je afwisselende foto’s hebt van je baby. Met de BabyLove fotoshoot van de babyfotograaf fotografie studio jolie bent u aan het juiste adres voor een prachtige babyfotografie fotoreportage. De mooiste tijd om een babyfotoreportage te laten plaatsvinden is rond de 3 maanden, 6 maanden en als je baby zelfstandig kan zitten. Zodra je baby zelfstandig kan zitten is een cakesmash fotoreportage heel erg leuk om te doen. Voor meer informatie over een cakesmash fotoreportage klik hier:

Babyfotografie

Prijs

250 euro

Inclusief:

  • +/- 1 uur babyfotografie in luxe fotostudio
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • 2 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)
  • Keuze uit ruime selectie achtergronden zie werkwijze

Werkwijze

In de luxe daglicht fotostudio heerst een behaaglijk warme sfeer zodat je baby zich gelijk op zijn gemak voelt. Er is een speciale babyhoek met een aankleedkussen en diverse speeltjes. In de fotostudio is er ook de mogelijkheid om je baby te voeden en er is een flessenverwarmer aanwezig. Kortom de fotostudio is van alle gemakken voorzien en Babyproof! Voor je babyfotografie fotosessie ben je bij fotografie studio jolie aan het juiste adres. 

Kledingtips

Kledingtips voor de babyfotografie reportage zijn: voor de baby een effen wit mouwloos rompertje, voor een jongen een kort spijkerbroekje met brettels, en voor een meisje een crème effen jurkje zonder teksten erop. Dat is het mooiste omdat ik vele achtergronden heb en je baby dan bij elke achtergrond past. Voor de foto samen met papa en mama adviseer ik lichte kleding zonder tekst erop. Hou het zo basis mogelijk, zodat het echt om jullie gaat en je niet afgeleid wordt door je kleding. Zorg ook voor een eenheid dus stem de kleren op elkaar af. Voor meer tips klik hier: Kledingtips voor babyfotografie.

Volg ons via Instagram voor de laatste gezinsfotoreportages!