Mini fotoshoot

Onderstaand de agenda van 2024 met de leukste mini sessies op de planning. Fotografie studio jolie organiseert het gehele jaar vaste dagen waarbij voor een leuk mini fotoshoot prijsje prachtige professionele foto’s gemaakt worden!

De mini sessies zijn korte sessies van max 30 minuten waarbij mooie professionele foto’s maken in bijzondere thema’s of achtergronden. Compleet met props om het thema compleet te maken!

Je kan je alvast inschrijven voor onderstaande data’s

Bij reservering is een aanbetaling van 100 euro verplicht

Woensdag 15 mei 2024

Een vrolijke boerderij setting voor de leukste foto’s van je kleine boer of boerinnetje!

Geschikt voor baby’s of kinderen die zelfstandig kunnen zitten. In het boerderij decor gaan de kinderen op de foto met de kuikens (geen echte) maar ze lijken wel net echt.

Woensdag 14 augustus 2024

Wil je samen met kinderen uit een ander gezin op de foto? Dan raden wij aan om 2 aparte tijdsloten achter elkaar te reserveren.

De portret dag is geschikt voor kinderen en volwassenen voor een mooie portret foto. De foto’s worden gemaakt met een zwarte achtergrond.

Kledingtips; zwart voor het mooie effect

Woensdag 4 september 2024

In een vrolijk zomers decor maken we zomerse foto’s van je kinderen! De zomer mini shoots zijn geschikt voor baby’s vanaf 5 maanden en kinderen. Neem vooral je zwembandjes, zonnebrillen, zand speelgoed mee! We gaan kastelen bouwen in het decor!

Kerst mini shoots 2024

SAVE THE DATES!!!!

De data’s zijn bekend voor de kerst mini shoots voor 2024. Elk jaar zijn de kerstfotoshoots een succes. Inmiddels al 12 jaar verzorgen wij de Mini kerst shoots bij fotografie studio jolie.

Data’s zijn bekend—-> vanaf 4 november tm 6 december (de gehele maand november)

Hou onze socials in de gaten voor de inschrijfdatum!