chocolade melk bad

Chocolade bad fotoshoot

Chocolademelk bad fotoshoot oftewel bekend als de Hot Cocoa Bath sessions. Of de Kerst chocolade bad fotoshoot. Je baby mag dobberen in een ware Giant Mok vol met chocolademelk en marshmallows. De Chocoladebad fotoshoot is nu te boeken bij Fotografie Studio Jolie. De Babyfotograaf van Nederland met een luxe fotostudio in Zuidland. De Chocobad shoot is geschikt voor baby’s die net zelfstandig kunnen zitten t/m ongeveer 18 maanden. De baby’s mogen plaatsnemen in de Giant chocolade mok met verse marshmallows waarvan ze kunnen snoepen. We hebben ruime keuze uit vele achtergronden zowel in Kerstthema’s als in regulier thema’s passend bij het chocolade bad fotoshoot, en we hebben zelf speciale Chocobad decors.

De Chocobad fotoshoot is daardoor het gehele jaar te boeken bij Fotografie Studio Jolie.

Wil je net iets anders voor je baby, dan is deze Cocoa Bath fotoshoot echt iets voor jou! Reserveer je chocobad fotoshoot bij de origineelste babyfotograaf van Nederland! Volg ons via de socials voor meer originele fotoreportages voor je baby.

chocolade bad fotoshoot baby
Chocolade badje fotoshoot voor baby

Prijs: 250 euro

Inclusief:

  • Chocolade bad met marshmallows
  • Keuze uit diverse prachtige decors & exclusieve props
  • (Keuze uit meer dan 500 decors)
  • Inclusief 1 decor setting waaruit je mag kiezen
  • Naast de chocoladebad foto’s worden er ook reguliere foto’s gemaakt van je baby zonder het badje
  • Ruime selectie foto’s waaruit je kan kiezen (digitale foto gallerij)
  • 2 Digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen, klik hier voor de prijzen van de nabestellingen.

We verwelkomen je graag in onze luxe fotostudio in Zuid Holland. Makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Baby Proof voorzien van airco en kindvriendelijk.

choco bad fotoshoot
Kerst chocolade badje

Wil je liever foto’s laten maken in een kerstdecor zonder het badje? Bekijk dan de kerstfotoshoots die we verzorgen via deze link; kerstfotoshoot.

Volg ons via social media voor de laatste Choco Bad shoots—>