Zwangerschapsfotoshoot

classy, fotoshoot, make up en haar, met haar en visagie, mua, preggo, preggo shoot, pregnant, pregnant shoot, zwangerschap fotoreportage, zwangerschap fotoshoot —

Exclusieve zwangerschapsfotoreportage in de fotostudio boek je bij de zwangerschapsfotograaf Fotografie studio jolie. Samen met je gezin, alleen, of samen met je kindje of kinderen. Laat deze bijzondere periode vastleggen met een zwangerschapsfotosessie oftewel bolle buikjes fotoshoot in de fotostudio.

Een zwangerschapsfotoreportage vindt plaats tussen de 30ste en 34ste week van je zwangerschap, de zwangerschapsfotoreportage wordt al vroeg in de zwangerschap gereserveerd. Meestal rond de 20 weken om verzekerd te zijn van een plekje.

Fotografie studio jolie beschikt over een ruime collectie exclusieve zwangerschaps jurken die je tijdens de zwangerschapsreportage mag dragen. Een ruime keuze uit prachtige kleuren verrijken je zwangerschapsfotoshoot. Ben je geen jurken type is het ook mogelijk om met wat leuke accessoires denk hierbij aan babyschoentjes die je al hebt aangeschaft, knuffels een wat stoerder effect te krijgen. De fotostudio beschikt over vele achtergronden waaruit je kan kiezen.

Extra bij te reserveren Haar & Visagie

Prijs 195 euro
Inclusief:

Fotoshoot in Luxe daglicht fotostudio (1 uur fotografie)
Ruime keuze uit prachtige decors waaronder een hemelbed
selectie foto’s waaruit je kan kiezen (digitale foto gallerij)
Ruime keuze uit diverse exclusieve zwangerschapsjurken die je mag gebruiken tijdens de fotoreportage
Digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen,

Klik hier voor de prijzen van de nabestellingen.

Werkwijze

Tijdens je zwangerschap plannen we een datum voor de zwangerschapfotoreportage (rond de 33/34 weken) .De zwangerschapsfotoshoot vindt plaats in de Luxe daglicht fotostudio in Zuidland. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we je wensen voor de fotoreportage. De foto’s kunnen gemaakt worden met diverse achtergronden

Meer informatie over de zwangerschapsfotoshoot in de fotostudio vind je hier.

De fotostudio

Boek nu je zwangerschapsfotoshoot

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha