3 Tips voor een onvergetelijke cakesmash fotoshoot op de eerste verjaardag

3 tips voor cakesmash fotoshoot

Op zoek naar de perfecte manier om de eerste verjaardag van je kleintje te vieren? Een cakesmash fotoshoot is een geweldige manier om deze mijlpaal vast te leggen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Met 13 jaar ervaring in het vak en een luxe en grote fotostudio, willen we graag enkele tips delen om ervoor te zorgen dat jouw cakesmash fotoshoot echt speciaal wordt.

cakesmash fotoshoot

TIP 1: Kies de juiste taart

Een mooie en smakelijke taart is essentieel voor een geslaagde cakesmash fotoshoot. Zorg ervoor dat je kiest voor een taart die er niet alleen goed uitziet, maar ook lekker smaakt. Het is belangrijk om rekening te houden met eventuele allergieën of voedselintoleranties van je kindje. Bespreek dit daarom altijd van tevoren met de fotograaf, zodat er indien nodig alternatieven kunnen worden geregeld.

Daarnaast is het goed om na te denken over het kleurenschema van de taart. Kies kleuren die passen bij de outfit van je kindje en bij het thema van de fotoshoot. Dit zorgt voor een mooi geheel en geeft de foto’s een extra speciale touch.

TIP 2: Creëer een leuke setting

Naast een mooie taart is ook de setting van de cakesmash fotoshoot belangrijk. Zorg voor een aantrekkelijke achtergrond die past bij het thema en gebruik props om de sfeer te versterken. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen, slingers of andere feestelijke decoraties.

Het is ook leuk om persoonlijke elementen toe te voegen, zoals speelgoed of accessoires die passen bij de interesses van je kindje. Dit maakt de fotoshoot nog specialer en persoonlijker.

smash cake

TIP 3: Laat je kindje vrij spelen

Het belangrijkste aspect van een cakesmash fotoshoot is dat je kindje plezier heeft en zich vrij kan bewegen. Laat hem of haar ontdekken, spelen met de taart en genieten van het moment. Verwacht niet dat alles perfect verloopt, maar laat juist spontane momenten vastleggen.

Als ouders wil je misschien graag dat je kindje schoon blijft tijdens de shoot, maar bedenk dat deze foto’s juist draaien om plezier en rommeligheid. De fotograaf zal ervoor zorgen dat alle kostbare momenten worden vastgelegd, inclusief die met vieze handjes en gezichten vol taart.

Met deze tips in gedachten ben je klaar om jouw kleintje’s eerste verjaardag op een onvergetelijke manier te vieren met een cakesmash fotoshoot. Onze luxe en grote fotostudio staat klaar om deze speciale gelegenheid tot in de puntjes vast te leggen. Neem contact met ons op en reserveer vandaag nog jouw sessie!