Hoop
Kijk niet achterom, maar kijk naar de dag van morgen. Want in elke dag ligt nieuwe hoop verborgen.
Al lijkt de toekomst zo onzeker, maakt het soms een beetje bang.
Heb vertrouwen en blijf geloven, dan zal de zon weer schijnen, een leven lang.
Gedicht geschreven door Judy Steffers

Een paar weken geleden werd ik gebeld door de zus van Charlene. Je hoorde aan haar stem dat ze sterk wilde zijn maar al snel kwamen de emoties bij het vertellen van het verhaal……ik moest ook slikken maar wilde sterk zijn voor haar.
Ze vertelde dat haar zus Charlene na 5 jaar diverse IVF behandelingen had gehad eindelijk zwanger geworden van haar wonder Sky. Ze was het laatste embryo van de IVF reeks. Na een heftige bevalling was daar eindelijk haar prachtige dochter.
En dan ineens staat hun wereld stil……en raakt hun leven in een rollercoaster….
Van de een op andere dag lag dochter Sky te spelen op haar speelkleed en ineens ging haar oogje trillen en diverse kanten op te gaan. Haar ogen gingen ineens heel snel achteruit.
Toch maar snel naar de dokter gegaan om te vragen wat het zou kunnen zijn.
De dokter stuurde Sky direct door voor een MRI scan.
Ze kregen te horen dat Sky een grote hersentumor heeft achter haar oogkas. Omdat het moeilijk te opereren is moet ze wekelijks chemo behandelingen ondergaan om de tumor te verkleinen. Als ouder is dit echt je ergste nachtmerrie die werkelijkheid wordt.

Gisteren ontmoette ik Henk Charlene en baby Sky op de locatie van de fotoshoot. De zon scheen prachtig net alsof het zo moest zijn. Baby Sky had heerlijk s’middags nog even een lang tukje gedaan dus was helemaal klaar voor de fotoshoot. Ze was echt heel de tijd aan het lachen, zo onwijs lief! Elke keer als ze haar moeder of vader dr stem hoorde zag je haar mooiste lach opzetten. Wat een mooi meisje!
Henk liet ook nog zijn nieuwe tatoeage zien die die pas heeft laten zetten. De Anker staat voor “Hoop” en daarin de naam van Sky erin verwerkt. Charlene heeft ook een anker laten zetten met haar naam. Prachtig!

We hebben prachtige foto’s gemaakt met een mooie zon die zo helder straalde aan de hemel.
Lieve Henk Charlene en Sky in je mailbox vind je zo je prachtige foto’s. Ik wil jullie toch een klein hart onder de riem steken en jullie kostenloos alle fotos geven van de fotoshoot. Vandaag moet Sky weer een chemo behandeling ondergaan wat je gisteren vertelde. En zo hoop ik dat de zon toch weer een beetje voor jullie gaat schijnen, net zoals die gisteren zo prachtig deed!

Willen jullie ook Henk Charlene & Sky een klein hart onder de riem steken. Er is een doneer actie opgezet om toch de kosten die ze maken te drukken betreft ziekenhuis bezoekjes, en andere kosten die ze moeten maken voor hun dappere vechter!
Je kan een gift doneren via deze link:

http://www.doneeractie.nl/baby-sky/-29686
Baby Sky.jpg

sky.jpg

gezinsfotoshoot.jpg

fotoshoot moeder dochter.jpg

kus.jpg

2018-09-14_0006.jpg

2018-09-14_0007.jpg

2018-09-14_0008.jpg

baby sky doneeractie.jpg

2018-09-14_0010.jpg

2018-09-14_0011.jpg

Volg ons via Instagram voor de laatste fotoreportages:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *