Cake Smash blauw thema jongen

Cake Smash blauw thema jongen. De meest gekozen kleur voor een jongen is de kleur blauw. Tijdens deze cakesmash fotoshoot wilde de moeder ook graag dit thema. Eerst hebben we foto’s gemaakt samen met zijn grote broer. Die wilde gelijk de taart al opeten terwijl de kleine man toch nog even de kat uit de boom keek. Staat er ineens een vreemde taart voor je neus! Uiteindelijk toen die ontdekte dat die er van kon eten vond die hem toch wel erg lekker. En smulde die heerlijk van de blauwe cupcake.
Na het smashen en kliederen was het tijd voor het badje even heerlijk schoon worden in het prachtige authentieke badje. De splash fotoshoot is inbegrepen bij de cakesmash fotoshoot.

Wil je ook graag een cakesmash fotoshoot boeken voor je kindjes eerste verjaardag? Zorg ervoor dat je op tijd de fotoshoot boekt, want hij vind plaats zodra je kindje zelfstanding kan zitten. Meestal rond de 9-10 maanden, je hebt dan nog genoeg tijd om de fotos te gebruiken voor uitnodiging voor zijn eerste verjaardag. Louyn heeft in ieder geval een super leuke fotoshoot gehad bij fotografie studio jolie en de kaartjes zijn inmiddels verzonden.

Wil je meer informatie betreft de cakesmash fotoreportage? Bekijk hier dan de prijzen; cakesmash fotoshoot.

Fotografie studio jolie heeft ook de keuze uit vele props voor de Cakesmash Fotoshoot bekijk hier de diverse decors. Uiteraard blijven we vernieuwen met nieuwe achtergronden stuur gerust een email als je een thema in gedachten hebt wat we niet in het assortiment hebben. Fotografie studio jolie werkt nauw samen met een taartenbakker die de prachtige cupcakes maakt en ontwerpt. Dus heb je een speciaal idee of verzoek aarzel niet om te vragen. Je bent van harte welkom in onze fotostudio in Zuidland voor je Cakesmash Fotoshoot! Vier het eerste jaar van je kindje met deze bijzondere fotoshoot!
Cake Smash blauw thema-cakesmash.jpg

Cakesmash Blauw.jpg

Cakesmash samen met grote broer.jpg

Cake Smash blauw jongen.jpg

Cakesmash erna badderen badje.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *