Nio viert binnenkort zijn eerste verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden met een cakesmash fotoshoot, dit keer buiten met een gestylde setting en bijpassende taart. Toen ik Nio voor het eerst zag kreeg ik al een grote glimlach kado. En hij is niet gestopt met lachen naar me. Wat een fotogeniek en heerlijk vrolijk mannetje. Bekijk hieronder een compilatie van de cakesmash fotoshoot op locatie!

cakesmash fotoshoot buiten

Nio viert binnenkort zijn eerste verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden met een cakesmash fotoshoot, dit keer buiten met een gestylde setting en bijpassende taart. Toen ik Nio voor het eerst zag kreeg ik al een grote glimlach kado. En hij is niet gestopt met lachen naar me. Wat een fotogeniek en heerlijk vrolijk mannetje. Bekijk hieronder een compilatie van de cakesmash fotoshoot op locatie!

cakesmash fotoshoot


cakesmash fotoshoot op locatie


cakesmash fotografie


Bekijk meer Cakesmash foto’s hier!

Wil je graag een Cakesmash fotoshoot boeken, lees hierover dan meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *