Kindje bijna Jarig? Boek nu een cakesmash fotoshoot. Kliederen en smullen van een mega cupcake in de fotostudio voor een prachtige fotoshoot. Cakesmash Fotoshoot inmiddels al razend populair bij Fotografie Studio Jolie….

 Tijdje geleden had ik Zinedine in de fotostudio voor zijn cakesmash fotoreportage. Zinedine kwam met zijn moeder helemaal uit Pijnacker om een cakesmash fotosessie bij Fotografie studio jolie te doen. Zinedine werd komende maand 1 jaar en voor zijn eerste verjaardag is een verjaardagsfotoreportage super leuk om te ervaren/doen.

Een prachtige blauwe cupcake stond klaar in de fotostudio in hellevoetsluis om gesmasht te worden. Zinedine had er zin in! We hebben eerst wat leuke gezinsfotos samen met zijn moeder gemaakt. En een paar fotos van Zinedine in zijn traditionele Turkse outfit. Super leuk voor de Opa en Oma. Wat zullen die trots zijn als ze de fotos van hun kleinzoon zullen zien. Het was tijd voor de cake smash, de moeder van Zinedine had zijn outfit al klaar. Een rompertje met een stropdas erop. Super schattig! Zinedine begon rustig eerst de taart bekijken en toen zijn moeder even meehielp met proeven had die de smaak te pakken. Wat is dat smullen zeg…. zo’n taart! Op t einde ging Zinedine helemaal los, hij smijtte met de taart en ging er zelfs op staan. Benieuwd naar het resultaat bekijk hieronder de cakesmash fotoshoot van Zinedine. Wil je ook een cakesmash fotoreportage boeken klik dan hier voor meer informatie.


Zinedine site
cakesmash fotosessie

fotoshoot baby 1 jaar


turkse fotograaf


fotograaf turks


fotoshoot met kind


fotograaf turks


Hoe gaat het in zijn werk?

In onze fotostudio in Hellevoetsluis staat een prachtig decor met Feestversiering en bijpassende taart en outfit klaar voor je Baby/Kind. Bij Fotografie Studio Jolie hanteren wij een All in Prijs voor de Cake Smash fotoreportage. Vooraf bespreken we wat voor kleur cupcake/taart je wilt voor de cake smash. Fotografie studio jolie heeft leuke cake smash outfits en bijpassende decor settings en versiering klaar liggen. Voor de meisjes hebben we prachtige roze cupcake en voor de jongens een felblauwe cupcake. Uiteraard zijn andere kleuren ook mogelijk.

Eerst maken we foto’s van je kindje zonder cupcake. Dan heb je ook gelijk mooie portretfoto’s van je kleintje. Vervolgens toveren we de Cake/Taart tevoorschijn en is t tijd voor de Cake Smash fotoshoot!

Na de fotoshoot ontvang je binnen 1 week een ruime selectie foto’s om uit te kiezen. De foto’s zijn dan al nabewerkt en uit de ruime selectie mag je dan 5 foto’s uitkiezen. Uiteraard mag je er ook meer bestellen, dan gelden de prijzen van de nabestellingen.


Prijs:

 

Inclusief:

  • Taart
  • Fotoshoot 1 uur in onze Fotostudio in Hellevoetsluis
  • Inclusief 5 Digitale Foto’s (JPEG formaat)
  • Ongeneerd kliederen, smullen van de taart en Smashen
  • Inclusief ontwerp voor je verjaardagskaart/uitnodiging (verjaardagskaarten zijn exclusief, prijzen van de kaarten zijn op aanvraag!)
  • Let wel op; bij de Cakesmash fotoshoot vraag ik een aanbetaling van 25 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *