Fotoshoot broertjes

Fotoshoot broertjes afgelopen week een prachtige fotoshoot gehad van 3 broers in de leeftijd van 2 jaar, 3 jaar en 4 jaar. De 3 stoere binken vonden het toch wel spannend zo in de fotostudio maar als snel kwamen ze los. Ze kwamen helemaal vanuit Zeeland naar de fotostudio in Zuidland voor de broertjes fotoshoot.

Mama’s wens was een prachtige foto van haar 3 zonen. Best een uitdaging maar met een beetje afleiding is het toch gelukt. Persoonlijk vind ik de foto zo schattig dat ze met de beer aan het knuffelen zijn. En wat lijken ze op elkaar he, fotoshoot 3 broertjes? 3 prachtige zonen wat een rijkdom!
Wil je ook graag een fotoshoot van je kinderen boek dan op tijd de kinderfotoshoot in de studio of op een prachtige buitenlocatie. Wil je meer informatie stuur gerust een email. Wil je meer foto’s zien van de fotoshoots in de studio, bekijk hier dan meer foto’s; kinderfotografie in fotostudio.¬†Fotografie studio jolie met prachtige fotostudio in Zuidland (provincie Zuid Holland) vlakbij spijkenisse, rotterdam, hellevoetsluis, heenvliet.

Fotoreportage broers

broertjes fotoshoot.jpg

fotoshoot broertjes fotostudio.jpg

fotoshoot broers.jpg

fotoshoot baby.jpg

fotoreportage kind.jpg

fotoreportage broertjes.jpg

fotoshoot kinderen.jpg

fotoshoot broertjes.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *