Deze lieve tweeling zusjes waren helemaal uit Vlaardingen gekomen voor een tweeling fotoshoot en een gezinsfotoshoot van hun gezin. De tweelingen worden binnenkort samen 1 jaar en Mama & Papa wilden graag leuke familiefotos laten maken van hun prachtige gezin. Ik had diverse accessoires meegenomen en de trotse grote broer was al gelijk gefascineerd door mijn fotocamera. Ik had toevallig ook een ouderwets fototoestel meegenomen en spelenderwijs heeft hij foto’s van mij gemaakt en andersom. Toen we in de boomgaarde aankwamen had ik verteld dat er kabouters in de bomen wonen en zijn we op zoek gegaan naar de kabouters. Laat de foto’s het verhaal vertellen….

fotoshoot tweeling

Deze lieve tweeling zusjes waren helemaal uit Vlaardingen gekomen voor een tweeling fotoshoot en een gezinsfotoshoot van hun gezin. De tweelingen worden binnenkort samen 1 jaar en Mama & Papa wilden graag leuke familiefotos laten maken van hun prachtige gezin. Ik had diverse accessoires meegenomen en de trotse grote broer was al gelijk gefascineerd door mijn fotocamera. Ik had toevallig ook een ouderwets fototoestel meegenomen en spelenderwijs heeft hij foto’s van mij gemaakt en andersom. Zo leuk hoe enthousiast die was en vol trots aan het fotograferen was. Toen we in de boomgaarde aankwamen had ik verteld dat er kabouters in de bomen wonen en zijn we op zoek gegaan naar de kabouters. Laat de foto’s het verhaal vertellen….fotoshoot tweeling

kinderfotografie rotterdam

kinderfotografie buiten

fotoshoot tweeling


kinderfotografie ouderwets


tweeling fotos laten maken

fotografie tweeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *