Prachtige gezinsfoto’s laten maken in het authentieke Brielle.  Fotografie Studio Jolie mocht deze familie vastleggen in de oude binnenstad van Brielle met de oude vestingsmuren en bekende kanonnen. Een familiefotoreportage in het centrum van Brielle, een prachtig decor voor dit leuke gezin waar de roots in Brielle in liggen. De gezinsfotoshoot in Brielle, we spraken af bij de bekende poort van Brielle waar we gelijk begonnen met de gezinsfotoshoot. Met de mooie avond zon hebben we mooie gezinsfoto’s gemaakt. Het bijzondere moment vond ik persoonlijk het moment tussen opa en oma en hun kleinzoon. Erg vertederend en bijzonder om zulke foto’s te mogen maken. Daar ik zelf geen grootouders meer heb vond ik deze gezinsfoto extra bijzonder om te maken. Wacht daarom niet te lang en reserveer je familiefotoreportage om die prachtige familie momenten voor altijd te koesteren. Bekijk hieronder een impressie van het gezin.

Gezinsfotoshoot Brielle

Een exclusieve gezinsfotoreportage in het authentiek centrum van Brielle.

gezinsfotoshoot brielle gezinsfotografie brielle gezinsfotograaf brielle gezins fotoreportage brielle gezins foto's laten maken brielle fotoshoot brielle familiefotoreportage brielle

Wil je ook graag een familiefotoshoot reserveren, lees hierover dan meer: familiefotoshoot brielle.

Familiefotoshoot Brielle

Prijs

150 euro inclusief 5 digitale foto’s

  • +/- 2 uur fotografie op locatie
  • Digitale foto gallerij met ruime selectie bewerkte foto’s waaruit je kan kiezen
  • 5 digitale foto’s in hoge resolutie bij de prijs inbegrepen
  • Nabestellingen mogelijk (klik hier voor meer informatie)
  • De foto’s worden niet te geposeerd meer Lifestyle and Fun
  • Prijs geldt voor een gezin tot 4 personen, meer personen mogelijk tegen een meerprijs van 10 euro per persoon.
Let op: Belangrijk om te weten is dat Fotografie Studio-Jolie een aanbetaling vraagt van 25 euro die van te voren overgemaakt kan worden. Na ontvangst van uw aanbetaling is de reservering definitief m.u.v weersomstandigheden. Dan plannen we een nieuwe afspraak.
In de regio; Voorne Putten ( Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Heenvliet, Geervliet, Bernisse, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn, Zuidland). Buiten deze plaatsen reken in 0,35 ct per km.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *