Kerst cakesmash: Kerstfoto’s laten maken en kliederen met kersttaart

Kerstmis is de tijd van het jaar waarin we samenkomen met onze geliefden, genieten van feestelijke maaltijden en mooie herinneringen creëren. Het is ook een perfecte gelegenheid om unieke foto’s te maken die de magie van Kerstmis vastleggen. Als je op zoek bent naar een creatieve en leuke manier om dit te doen, overweeg dan eens een Kerst cakesmash fotoshoot.

kerst cakesmash

Wat is een Kerst cakesmash?

Een cakesmash is een fotoshoot waarbij een taart centraal staat. Het concept is simpel maar leuk – je kleintje krijgt zijn eigen taart voorgeschoteld en mag er lekker in kliederen, terwijl jij deze kostbare momenten vastlegt op camera. Een Kerst cakesmash voegt nog een extra feestelijk tintje toe aan deze leuke traditie door gebruik te maken van kerstelementen zoals versierde taarten, kerstversiering en schattige kerstkleding voor je kleintje.

cakesmash kerst

Waarom zou je kiezen voor een Kerst cakesmash?

1. Unieke herinneringen: Een Kerst cakesmash biedt de mogelijkheid om unieke foto’s te maken die passen bij het thema van Kerstmis. Deze foto’s zullen niet alleen prachtig zijn om op te hangen in huis of cadeau te doen aan familie en vrienden, maar ze zullen ook dienen als kostbare herinneringen aan deze speciale tijd van het jaar.

2. Plezier voor iedereen: Niet alleen je kleintje zal genieten van het kliederen met de taart, maar ook jij en eventuele andere familieleden zullen plezier hebben tijdens de fotoshoot. Het is een geweldige manier om samen te lachen, te spelen en mooie momenten met elkaar te delen.

3. Betekenisvolle cadeaus: De foto’s die je maakt tijdens een Kerst cakesmash kunnen dienen als geweldige cadeaus voor familie en vrienden. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om gepersonaliseerde kerstkaarten te maken of ze inlijsten als speciale geschenken voor opa’s en oma’s.

Hoe organiseer je een Kerst cakesmash?

1. Kies een fotograaf: Zoek naar een professionele fotograaf die ervaring heeft met cakesmash fotoshoots. Bekijk hun portfolio en lees recensies om er zeker van te zijn dat ze de stijl hebben die je zoekt.

2. Plan het thema: Bespreek met de fotograaf welk kerstthema je wilt gebruiken voor de fotoshoot. Denk aan kleuren, versieringen en props die passen bij het seizoen.

3. Bereid je kleintje voor: Zorg ervoor dat je kleintje comfortabel is tijdens de fotoshoot door hem/haar goed uitgerust, gevoed en in schone kleding mee te nemen. Denk ook aan kerstkleding zoals een schattig rendierpakje of een feestelijke jurk.

4. Selecteer de taart: Kies een mooie kersttaart die past bij het thema van de shoot. Je kunt ervoor kiezen om deze zelf te bakken of om er eentje te bestellen bij een lokale bakkerij.

5. Geniet van de fotoshoot: Laat je kleintje lekker kliederen met de taart terwijl de fotograaf prachtige foto’s maakt. Vergeet niet om ook zelf mee te doen en plezier te hebben!

6. Kies je favoriete foto’s: Na de fotoshoot zal de fotograaf een selectie van de beste foto’s aan je presenteren. Kies degene die je het meest aanspreken en bespreek eventuele bewerkingen die je wilt laten uitvoeren.

kerst cakesmash

Kerst cakesmash is een geweldige manier om creatieve, leuke en betekenisvolle herinneringen vast te leggen tijdens de feestelijke periode van Kerstmis. Of het nu voor je eigen gezin is of als cadeau voor anderen, deze unieke fotoshoot zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een Kerst cakesmash en geniet van dit magische seizoen!