In neon kleuren maken we de mooiste zwangerschap foto’s. Deze nieuwe stijl van zwangerschap fotografie is over komen waaien en deze trend vinden wij bij fotografie studio jolie helemaal te Gek! Like a goddes maken we de mooiste unieke materity shoot pictures. In onze fotostudio in hellevoetsluis. Kunnen wij de MUA inhuren om jouw op te maken tot die Beyonce look foto’s.

fotoshoot zwangerschap
zwangerschapfotoshoot rotterdam
zwanger_fotoshoot_rotterdam
zwangerschap fotoshoot rotterdam
zwangerschap fotoshoot
Zwangerschapsfotografie fotografie studio jolie

Veelvoorkomende fysieke en emotionele veranderingen tijdens de zwangerschap.

Het is verstandig om volledig voorbereid te zijn op een succesvolle bevalling. Zo kun je zwangerschapslessen volgen, een geboorteplan maken, een koffer klaarmaken voor de ziekenhuisbevalling en kraampakketten bestellen. Je kunt je ook voorbereiden met iemand die toezicht houdt op je zwangerschap en bevalling. Zij kunnen je veel vertellen over de bevalling en wat er gaat gebeuren.

Je verloskundige zal er alles aan doen om je voor te bereiden op de bevalling en het zo prettig mogelijk te maken. Dus vertel haar wat je wensen zijn en wat je angsten zijn. Zij geeft je tips om je voor te bereiden op de bevalling. Zo kun je met een gerust hart aan de bevalling beginnen.

Belangrijke overwegingen voor prenatale zorg en gezondheidszorg.

Prenatale zorg omvat de zorg voor de zwangere en haar ongeboren kind. Om de belangrijkste knelpunten te achterhalen die laag-risico zwangeren ervaren in de prenatale zorg is een patiëntenfocusgroep gehouden. Uit deze focusgroep kwam een aantal aandachtspunten naar voren.

Tijdens een zwangerschap is uw gezondheid nog belangrijker dan anders. Informatie over gezondheid tijdens de zwangerschap en prenatale zorg vindt u in de PDF folder ‘Zwanger’ van het RIVM down te loaden op deze pagina https://www.rivm.nl/documenten/folderzwanger. Wij vragen uw aandacht voor de informatie over besmettelijke ziekten (o.a. cytomegalo virus), kattenbak en tuinieren (toxoplasmose), vakanties en verre reizen (o.a. Zika) en foliumzuur en vitamine D (nieuw). Let ook op uw medicatie en overleg met de aan u voorschrijvende huisarts of specialist of uw medicatie aanpassing behoeft. Wacht hier niet mee. Zie ook de website: https://allesoverzwanger.nl

Voorbereiding op de bevalling en de kraamtijd.

Voor een voorspoedige bevalling is het verstandig om je goed voor te bereiden. Je kunt bijvoorbeeld een zwangerschapscursus volgen, een geboorteplan maken, alvast een koffertje klaarzetten voor een bevalling in het ziekenhuis en het kraampakket bestellen. Verder kun je je goed voorbereiden samen met degene die je zwangerschap en bevalling begeleidt. Die kan je veel vertellen over de bevalling en wat er gaat gebeuren

Je verloskundige doet er alles aan om je goed voor te bereiden op de bevallingen om die zo prettig mogelijk te laten verlopen. Vertel haar dus vooral wat je wensen zijn én waar je je zorgen over maakt. Zij geeft je tips om je voor te bereiden op de bevalling. Zodat je met vertrouwen aan de bevalling begint.

Verbluffend mooie foto’s

Als ik met moeders om me heen praat over hun ervaringen met zwangerschap, hoor ik veel verhalen (van zo blij zijn met de bijbehorende zwangerschapsgloed tot elke dag overgeven op de wc en nergens energie voor hebben). Mensen zeggen altijd dat hoewel een dikke buik uiteindelijk een belemmering lijkt, het echt gek is als hij eenmaal weg is. Je draagt ​​ineens niet meer elke dag een leven met je mee. Super bijzonder, toch? Twee maanden nadat je baby is geboren, ben ik er zeker van dat je de foto’s van onschatbare waarde zult vinden om terug te kunnen kijken op de ervaring. Zelfs als je je op dit moment helemaal niet prachtig en mooi voelt, dat is het wel!

De geweldige veranderingen in je lichaam, het prachtige nieuwe leven dat in je buik groeit en de gloed die alleen zwangere vrouwen kunnen hebben. Dit is een goede reden om jezelf te trakteren op zwangerschapsfoto’s. Gun jezelf dit en boek vandaag nog je fotoshoot bij fotografie studio jolie. Ik zal ervoor zorgen dat je een geweldige ervaring hebt en je foto’s zijn verbluffend!

Reserveer al tijdens je zwangerschap je fotoshoot!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!