Newbornfotoshoot in luxe daglicht fotostudio in Zuidland. Dit keer had ik de kleine Jill voor de camera, Jill is 8 dagen jong als ze langskomt in de luxe daglicht fotostudio voor haar newbornfotoreportage. Haar ouders waren al eerder in de fotostudio geweest voor de zwangerschapfotoreportage, nu kwamen ze eindelijk met zijn 3 tjes. Buik en Baby fotoreportages zijn altijd zo leuk om te doen. Bij beide belangrijke gebeurtenissen heb je een prachtige herinnering aan deze bijzondere tijd. Meer informatie over de buik en baby fotoreportage klik hier: buik en baby fotoreportage.

Na een flesje ging Jill heerlijk slapen en zo konden we haar in de prachtige newborn poses leggen. Ze bleek een waar fotomodel tijdens haar newbornfotoreportage. In de daglicht fotostudio is constant een mobiele kachel op de kleine Jill gericht waardoor Jill snel in sliep viel om het haar zo behaaglijk mogelijk te maken. Hierdoor konden we snel aan de slag en hebben we onderstaande newbornfoto’s gemaakt. Bekijk hieronder een impressie van de newbornfotoshoot van Jill.

Newbornfotoshoot

newbornfotoshoot
newbornfotoshoot Jill

newbornfotograaf vlaardingen

newbornfotoshoot vlaardingen

newbornfotoshoot hellevoetsluis

 

 

Wil je ook graag een newbornfotoshoot reserveren? Wees er dan op tijd bij en reserveer je plekje al tijdens je zwangerschap om verzekerd te zijn van een plekje. Meer informatie over de newbornfotoreportages, klik hier: newbornfotoshoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *