Een stoere zwangerschapfotoshoot in een industriΓ«le setting. Deze Mama van binnenkort een tweeling kwam samen met haar man en kindje naar de fotostudio. In het stoere decor van studio jolie in zuidland. Dus ben je op zoek naar een stoere zwangerschapfotoshoot? Boek dan de Lifestyle zwangerschapfotoshoot bij Fotografie Studio Jolie in Zuidland. In onze oude boerderij met 2 verdiepingen hebben we diverse vintage decor settings. We hebben veel keuze uit romantische, basic en wat stoerdere settings. Zodat er voor iedere smaak wel wat wils is.

De Lifestyle zwangerschapfotoshoots zijn helemaal van nu, omdat de foto’s meer lifestyle zijn. Dus echt de leuke spontane momenten tussen jou en je kind of kinderen. In de fotostudio kun je ook gebruik maken van de vele zwangerschapsjurken. Mocht je liever je eigen kleding aan doen tijdens de shoot is dat geen probleem. Doe het liefste aan waar je jezelf het prettigst bij voelt.

zwangerschapfotoshoot lifestyle
zwangerschap fotoshoot lifestyle boho
zwangerschapfotosessie stoer
zwangerschapfotoshoot stoer
zwangerschap foto
fotoshoot zwangerschap in studio
zwangerschapfotoshoot stoer
zwangerschap fotoshoot met stoere fotos

Op de site vind je meer zwangerschap fotosessies. Zoals de zwangerschapfotoshoot outdoor vooral in het voorjaar en zomer leuk om te boeken!

 

Bekijk meer foto’s op onze Instagram pagina;