Dit keer op de blog de dikke buiken fotografie van dit zwangere stel. Ze kwamen uit Den Haag voor hun dikke buiten fotografie fotosessie. Bij Fotografie Studio Jolie maken we prachtige dikke buiken foto’s in een romantische styled setting. Er zijn voldoende zwangerschapsjurken in de fotostudio aanwezig waaruit je kan kiezen. Er is ook ruime keuze uit verschillende kleuren achtergronden zodat de jurk altijd past bij de achtergrond. Bij deze dikke buiken fotoshoot hebben ze gekozen voor een romantische styled zwangerschapsreportage met de kleur Taupe als hoofdkleur. Zodat de dikke buiken foto’s mooi passen bij hun interieur.

We begonnen de fotoshoot in de prachtige decor setting met prachtig daglicht wat naar binnen valt. Aangezien de kamer in woezel en pip thema wordt hebben we ook een foto gemaakt met de woezel en pip knuffel. Altijd leuk om zo’n foto op te hangen in de babykamer. Wil je ook graag een dikke buiken fotoshoot reserveren, wees er dan op tijd bij en reserveer alvast je plekje tijdens je zwangerschap.

Voor meer informatie over de zwangerschapsfotoreportages in de luxe daglicht fotostudio in Zuidland. Ongeveer 35 minuten rijden vanaf Den Haag en 20 minuten rijden vanaf Rotterdam. Klik hier: dikkebuiken fotografie.

Dikke buiken fotografie
dikke buik fotograaf.jpg
dikke buik fotoreportage.jpg
dikke buik fotosessie.jpg
dikke buik fotoshoot.jpg
dikke buik shoot.jpg
dikke buiken fotografie.jpg
dikke buiken foto.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *