Fotosessie voor baby

Faye kwam langs in de fotostudio voor een fotosessie voor je baby. De babyfotoshoot vind plaats in de luxe daglicht fotostudio in Zuidland nabij Rotterdam/Spijkenisse. In de fotostudio zijn voldoende accessoires,mutsjes, pakjes aanwezig om een prachtige fotoshoot te verzorgen. De stijl van de babyfotoshoot van Faye stond ik het teken van bloemen. De prachtige bloemen mutsjes zijn aanwezig in de studio in diverse kleuren zodat de kleur die je zoekt er altijd tussen zit.

Met het voorjaar op komst hadden we bij Faye gekozen voor geel, het paste zo mooi bij haar blauwe ogen. Met leuke liedjes en kiekeboe spelletjes kreeg Faye de slappe lach tijdens de babyfotosessie. Ze deed zelf een tijger na, Katey Perry pack your bags….Faye is coming…

Fotografie Studio Jolie is gespecialiseerd in babyfotografie. Tijdens de fotoreportage nemen we ruim de tijd voor de fotoshoot. Ieder kindje is anders en soms hebben kindjes even nodig om te wennen. Er is keuze uit diverse achtergronden en vele props. Zodat elke babyfotoshoot past bij jouw stijl. Wil je meer foto’s zien van de babyfotoreportages volg ons dan via onze Facebook pagina.¬†Daar staan de laatste fotoreportages op.

Wil je ook graag een fotosessie boeken voor je baby, reserveer dan snel je plekje. Klik hier voor meer informatie over babyfotografie!

babyfotosessie.jpg
babyfotosessie in studio.jpg
fotoreportage voor baby.jpg
fotosessie voor baby.jpg
fotoshoot voor baby.jpg
fotostudio voor baby.jpg
anne geddes baby fotoshoot.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *