Familiefotografie bij fotografie studio jolie, een prachtige familiefotoreportage kan zowel geboekt worden buiten zoals dit gezin. Of in de fotostudio in Zuidland. Spontane gezinsfoto’s laten maken met echte lachjes, lekker knuffelen met elkaar. De foto’s die je aan je muur hangt en elke dag naar kijkt. De perenboom stond prachtig in bloei bij deze gezinsfotoreportage. Uiteraard werden de peren even geplukt en geproefd….

Dit gezin kwam uit Berkel en Rodenrijs langs voor hun gezinsfotoshoot door de gezinsfotograaf Fotografie Studio Jolie. Met hun 2 prachtige kinderen hebben we prachtige gezinsfotos kunnen maken zowel in de studio als buiten bij de perenboom. Hun dochter steelde de show met haar prachtige krullen en lach….wat een mooi meisje!

Familiefotografie

Wil je ook graag een gezinsfotoreportage boeken? Boek dan de gezinsfotoshoot outdoor, waarbij je de keuzes hebt uit verschillende buiten locaties waar we prachtige foto’s kunnen maken. Alle locaties zijn in de regio Zuid Holland en kinder en gezinsproof. We maken er een leuk gezinsuitje van, de kinderen kunnen heerlijk spelen. Spelenderwijs maken we prachtige gezinsfoto’s van jullie als gezin en van de kinderen apart. Uiteraard worden er ook gezinsfoto’s gemaakt met Mama en kids apart. De locaties waar je uit kan kiezen is onder andere het strand, het bos met een prachtig meer en nieuw is de veelzijdige locatie met prachtige heuvelachtige vlaktes, bloemenvelden. Elk seizoen worden er weer nieuwe locaties toegevoegd want de natuur heeft natuurlijk elk seizoen zijn charme.

Wil je nog meer foto’s zien van de familiefotografie outdoor lees hier dan nog een blog over een familiefotoreportage dit keer op het strand.┬áMeer informatie over de prijzen van de gezinsfotoreportage bij de perenboom? Lees hierover dan meer: Prijzen familiefotografie.

We zijn al aan het boeken voor volgend jaar, twijfel niet te lang en reserveer alvast je plekje om verzekerd te zijn van een gezinsreportage!

Volg je ons al op Facebook? Klik hier om ons te volgen op Facebook: Fotografie studio jolie.
familie-fotografie-gezin.jpg
familie-fotografie.jpg
familiefotografie.jpg

Wil je ook graag een familiefotografie fotosessie laten maken door de familiefotograaf Fotografie Studio Jolie, de fotograaf van regio Zuid Holland? Geef hieronder dan je voorkeursdatum op:

Kalender word geladen......

Voor en achternaam*:

Adres*:

Postcode en Woonplaats*:

Hoeveel personen*:

Email*:

Welke fotoshoot wil je reserveren?*:

Telefoon*:

Details*:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *