Een fotoshoot op het strand tijdens het gouden uur. Een gezinsfotoshoot tijdens zonsondergang. Heel de zomer zijn de gezinsfotoreportages op het strand een veelgeboekte fotoshoot bij de strandfotograaf fotografie studio jolie. Op het strand van Hellevoetsluis maken we prachtige gezinsfoto’s van jullie als gezin. Dit leuke gezin bestaande uit Papa, Mama en zoontje van 4 kwamen uit Ridderkerk langs voor hun strandfotoshoot op het strand van Hellevoetsluis. ┬áDe Mama van dit gezin is zelf ook fotograaf, extra bijzonder dat ik haar gezinsfoto’s mocht maken. Ik voelde me enorm vereerd. Het voordeel van dat zij ook fotograaf is, dat we elkaar precies goed begrepen. En haar styling was ook echt tot in de puntjes goed verzorgd!

Ze waarschuwde me wel van tevoren dat haar zoontje het waarschijnlijk niet zo leuk zal vinden omdat die zelf al vaak voor haar camera staat. Maar niets was minder waar hij deed het voorbeeldig. Spelenderwijs hebben we prachtige foto’s van hem kunnen maken. Met als topper de hoeden gooi foto!

Wat wel grappig was dat tijdens de hoeden gooi foto dit echt een toevalstreffer was en hij precies de hoed gooide toen ik de foto maakte. Persoonlijk vind ik dit een hele gave foto geworden. En natuurlijk de foto’s met de zonsondergang. De lucht was zo mooi roze/goud, het heet niet voor niets het gouden uur. De gezins fotoshoot op het strand vind plaats in de avond uren dit vanwege de prachtige zonsondergang.

Wil je ook graag een fotoshoot op het strand met je gezin? Bekijk hier dan de prijzen.

Meer magische foto’s zien van de gezinsfotoshoot op het strand? Volg ons dan via onze Facebook pagina: Facebook pagina fotografie studio jolie.

Fotoshoot op het strand
familiefotoshoot hellevoetsluis.jpg
fotoreportage op het strand.jpg
fotos laten maken op het strand.jpg
fotosessie op het strand.jpg
fotoshoot op het strand.jpg
fotoshoot strand.jpg
gezinsfotoshoot op het strand.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *