Newbornfotoshoot spijkenisse

Newbornfotoshoot spijkenisse van Robin staat vandaag op de blog. Het leuke is dat ik dit gezin al mag fotograferen vanaf dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje, toen heb ik ook al prachtige zwangerschapsfoto’s en newborn foto’s gemaakt. Zelfs de foto voor op het geboorte kaartje tijdens de newbornfotoreportage. Dit was hun zo goed bevallen dat ze dit weer wilde laten doen maar dan van hun tweede kindje. Newborn Robin is al net zo prachtig als haar grote zus en wat deed ze het goed tijdens haar newborn fotosessie. Slapend kwam ze de fotostudio binnen en slapend ging ze weer naar buiten.
Doordat ze zo goed en vast sliep konden we veel poses doen in diverse props. Bij Fotografie studio jolie hebben we ruime keuze uit props veelal uit Amerika. Daar lopen ze veel verder op het gebied van newbornfotografie dan in Nederland.
Daar kwam ik ook de posing chair tegen, een prachtig stoeltje waarop de newborns gezet kunnen worden. Zo gaaf dat ik het kon gebruiken tijdens de fotoshoot van Robin uit Spijkenisse.
Wil je ook graag prachtige foto’s voor op het geboortekaartje? Of gewoon een mooie newbornfotoshoot? Reserveer al tijdens de zwangerschap je plekje!
foto's newborn fotografie.jpg

Fotoreportage newborn.jpg

Newborn Fotoshoot met Zus.jpg

newborn fotoshoot spijkenisse.jpg

newborn shoot meisje.jpg

pasgeboren fotoshoot baby-newborn.jpg

newbornfotoshoot regio rotterdam.jpg

newborn fotoshoot met ouders.jpg

newbornfotoshoot zuid holland.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *