Newbornfotoreportage hellevoetsluis

De newbornfotograaf van hellevoetsluis fotografie studio jolie met de luxe fotostudio in Zuidland met diverse props waaruit gekozen kan worden. Vandaag op de blog dit prachtige meisje van 7 dagen oud.

De mama van dit meisje wilde graag meisjesachtige, girly foto’s laten maken met veel roze en zachte tinten. Fotografie studio jolie beschikt over 2 verdiepingen vol met verschillende props en alle mutsjes en accessoires in alle kleuren van de regenboog. De naturel tinten en zachte tinten zijn bij mij ook favoriet, dus we hadden binnen no time de props voor de newbornfotoshoot bij elkaar. De fotostudio van fotografie studio jolie bevindt zich naast Hellevoetsluis in de gemeente Voorne Putten. De fotostudio is speciaal op warmte gebracht om je kleine newborn rustig te laten slapen voor de newbornfotoreportage. De fotostudio is van alle gemakken voorzien voor de newborn fotoreportage. Denk hierbij aan een magnetron om je flesje op te warmen, voedingstoel, verschoningsruimte voor de newborn. Boek dus je newbornfotoreportage bij de newbornfotograaf van Zuid Holland.

Wil je ook graag een newbornfotoshoot in de fotostudio vlakbij Hellevoetsluis? Reserveer al tijdens je zwangerschap je newborn fotoshoot om verzekerd te zijn van een plekje. Meer informatie zie de volgende link; Newbornfotografie. 

Wil je meer foto’s zien van de nieuwste newbornfotoreportages volg ons dan via social media.fotoreportage newborn-newbornfotoshoot.jpg newbornfotoreportage hellevoetsluis.jpg newbornfotoshoot hellevoetsluis.jpg newborn fotoshoot met props.jpg newbornfotoshoot-helloworld.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *