Newborn fotoshoot bij je thuis dit keer in Spijkenisse bij Newborn Roos. Roos is 6 dagen oud als ik bij haar langskomen voor de newborn fotoshoot bij je thuis. Roos ligt heerlijk in dromenland als ik aankom, de Mama van Roos heeft goed de aanwijzingen opgevolgd en heeft Roos net haar voeding gegeven. Ondertussen bouw ik mijn fotostudio op in de woonkamer, fotografie studio jolie werkt met het bestaande daglicht bij je thuis. Ik neem heel veel leuke accessoires mee in diverse tinten, voorkeuren voor kleuren kunnen vooraf worden doorgeven. Roos haar ouders wilde graag naturel tinten en iets leuks met boten omdat de Papa van Roos van varen houdt. Persoonlijk vind ik het erg leuk om iets persoonlijks in de newborn fotoshoot te verwerken. Bekijk hieronder de newborn fotoshoot van Roos.

newborn fotoshoot

Newborn fotografie bij je thuis, dit keer bij newborn baby girl Roos uit Spijkenisse. Roos is 6 dagen oud als ik bij haar langskomen voor de newborn fotoshoot bij je thuis. Roos ligt heerlijk in dromenland als ik aankom, de Mama van Roos heeft goed de aanwijzingen opgevolgd en heeft Roos net haar voeding gegeven. Ondertussen bouw ik mijn fotostudio op in de woonkamer, fotografie studio jolie werkt met het bestaande daglicht bij je thuis. Ik neem heel veel leuke accessoires mee in diverse tinten, voorkeuren voor kleuren kunnen vooraf worden doorgeven. Roos haar ouders wilde graag naturel tinten en iets leuks met boten omdat de Papa van Roos van varen houdt. Persoonlijk vind ik het erg leuk om iets persoonlijks in de newborn fotoshoot te verwerken. Bekijk hieronder de newborn fotoshoot van Roos.


 

newbornshoot


newbornfotoshoot spijkenisse


newbornfotograaf spijkenisse


newborn fotografie


newborn fotoshoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *