Cakesmashen

Cakesmash fotoreportage oftewel cakesmash fotoshoot boek je bij de cakesmash fotograaf van Nederland! Fotografie Studio Jolie begon met dit concept als een van de eerste nederlandse fotograven. De rage die overgewaaid is uit Amerika. Een cakesmash fotoshoot boek je ver voor de eerste verjaardag van je baby. Dit omdat je de cakesmash foto’s kan gebruiken voor de uitnodiging of als decoratie op de tafel waar je de taarten op kan zetten voor de visite. Cakesmash fotoshoot leuk voor de eerste verjaardag van je baby. Heerlijk kliederen, smullen en smashen van de Giant cupcake door de cakesmash fotograaf in nederland. Met een All in prijs inclusief Giant cupcake, keuze uit vele decors, 2 digitale foto’s en een digitale uitnodiging! Smash the Cake!

super mario cakesmash
Super mario Cakesmash fotoshoot
Jungle thema cakesmash
Smash cake in jungle thema leuk en stoer voor jongens
Cakesmash roze
Meisjes achtig decor voor een cakesmash

 

Cakesmash fotoreportage boek je bij de enige echte Cakesmash fotograaf van Nederland. Vanuit het hele land staat Fotografie Studio Jolie bekend als de cakesmash fotograaf. Baby’s (vanaf 9/10/11 maanden) mogen spelen met een kleurrijke taart. De CakeSmash shoots zijn uitermate geschikt voor een van de eerste verjaardagen. Leuk is het bijvoorbeeld om de foto’s van de CakeSmash te gebruiken voor de uitnodiging voor zijn of haar verjaardag of voor een verjaardagstaart. Een rage die overgewaaid is uit Amerika! Een unieke ervaring voor je baby of kindje en een mooie fotoreportage als herinnering voor later. En nu te boeken bij Fotografie Studio Jolie de cakesmash fotograaf van Nederland. Fotografie studio jolie is een van de eerste nederlandse fotograven die de cakesmash fotoreportages aanbiedt aan haar klanten. Inmiddels zijn er al vele baby’s wezen smashen. En komen vele klanten vanuit alle regio’s van het land naar Fotografie Studio Jolie voor hun cakesmash fotoreportage. De cakesmash fotograaf hanteert een All in prijs voor je cakesmash fotoshoot. Inclusief prachtige giant cupcake die in alle kleuren van de regenboog leverbaar is en een prachtige digitale fotocollage die je kan gebruiken voor de uitnodiging en nog eens 2 digitale foto’s van de cakesmash fotoshoot.

Bij Fotografie Studio Jolie de cakesmash specialist heb je een ruime keuze uit diverse achtergronden!

cakesmash
cakesmash fotografie door de cakesmash fotograaf

Cakesmash fotoshoot

Prijs: 175 euro
Inclusief

Taart of Cupcake (keuze uit alle kleuren van de regenboog)
Fotoshoot 1 uur in Luxe daglicht fotostudio in Zuidland
Keuze uit ruime selectie achtergronden; zie werkwijze op de site
Inclusief 2 Digitale Foto’s in hoge resolutie
Ongeneerd kliederen, smullen van de taart en Smashen
Inclusief digitaal ontwerp voor je verjaardagskaart/uitnodiging (verjaardagskaarten zijn exclusief, prijzen van de kaarten zijn op aanvraag!)
Let wel op; bij de Cakesmash fotoshoot vraag ik een aanbetaling van 25 euro

Boho cakesmash
Boho styled cakesmash
Smash the cake
Smash cake cakesmash fotoshoot me erna badderen in het badje

Meer lezen, lees hierover meer: cakesmash

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *