Met de zwangerschapsfotoreportage op het strand hebben we prachtige zwangerschapsfoto’s gemaakt op het strand. Met de prachtige zonsondergang tijdens het gouden uur kwam dit onwijs leuke zwangere stel langs voor hun zwangerschapsfotoshoot outdoor. Met de prachtige zwangerschapsjurken die fotografie studio jolie tijdens elke zwangerschapsfotoreportage meeneemt. Met keuze uit diverse kleuren straal je als zwangere van de foto’s af. Thomas gaf dit geweldige kado aan zijn vrouw Danielle. Hij wilde graag de zwangerschapsfotoreportage onder onder andere bij de vuurtoren waar Thomas als klein kind altijd graag speelde, hoe bijzonder is dat om daar later prachtige foto’s te maken maar dan met kindje spelend erbij. Dat idee had ik al aangegeven bij het stel en ik hoop ze nog een keer terug te zien maar dan met de kleine man erbij.

Bekijk hieronder een impressie van de zwangerschapsfotoreportage buiten van Thomas & Danielle.

zwangerschapsfotoreportage strand zonsondergang
zwangerschapsfotoreportage strand zonsondergang

Wil je ook graag een zwangerschapsfotoreportage reserveren in de buitenlucht. Lees hierover dan meer: zwangerschaps fotoreportage outdoor.

In elk seizoen heeft de zwangerschapsfotoreportage buiten zijn charmes, denk aan in de zomer op het strand. In de herfst in het bos en in de winter in de sneeuw in een prachtig park. Weg met die saaie foto’s met zwarte en witte achtergrond boek de zwangerschapsfotoreportage outdoor bij fotografie studio jolie! De fotograaf van de regio zuid holland, zeeland.

[image_carousel images=”1571:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/09/liefde-fotoshoot-stelletjes.jpg,1519:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/02/strandfotoshoot-zonsondergang-zwanger.jpg,1522:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/02/fotoshoot-zwangerschap-buiten.jpg,1518:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/02/mooie-romantische-zwangerschapsfotos-laten-maken.jpg,1523:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/02/zwangerfotografie-outdoor.jpg,1524:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/02/zwangerschapsfotoshoot-ouddorp.jpg,1574:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/09/zwangerschapsfotoreportage-zonsondergang.jpg,1575:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/09/zwangerschapsfotoreportage-in-jurk.jpg,1519:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/02/strandfotoshoot-zonsondergang-zwanger.jpg,1576:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/09/zwanger.jpg,” ][/image_carousel]

Wil je meer foto’s zien volg ons dan via Facebook!  Daar staan de laatste zwangerschapsfotoreportages op die we gemaakt hebben op prachtige buiten locaties in de regio Zuid Holland, Zeeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *