Cakesmash fotoreportage, Donnie kwam helemaal uit het zuiden van het land naar de fotostudio voor zijn verjaardagsfotoshoot. Smash the cake! Donnie zijn thema was zachtblauw met een vleugje vintage. Leuk voor een cakesmash voor een jongen. Bij Fotografie Studio Jolie heb je eigen keuze in je thema’s. Zodat je zelf bepaalt hoe jouw cakesmash fotoreportage eruit komt te zien. De Giant cupcakes zijn in alle kleuren van de regenboog te bestellen. En er is een ruime keuze uit achtergronden zodat er altijd wel 1 tussen zit die helemaal bij jouw stijl past. Fotografie studio jolie heeft als een van de eerste Nederlandse fotograven van Nederland de rage uit Amerika naar Nederland geintroduceerd. Donnie kwam ook helemaal vanuit Brabant naar de fotostudio in Zuidland. Voor een cakesmash jongen fotoshoot ben je bij fotografie studio jolie aan het juiste adres!

Cakesmash jongen
cakesmash.jpg
cakesmash-fotografie studio jolie.jpg
cakesmash jongen.jpg

Donnie begon rustig met het verkennen van zijn cupcake, maar als snel had die het in de gaten en smashte die zijn cake! Zo leuk met die ondeugende lachjes. Vooral de laatste foto dat die een grote hap neemt. Net alsof die een Big Mac aan het eten is. Kortom een cakesmash fotoshoot is uniek om als ouder mee te maken. Een leuke herinnering aan het eerste jaar van je baby.

Wil je ook graag een cakesmash shoot reserveren voor je zoontje? Reserveer dan alvast een plekje om verzekerd te zijn van een plaatsje. De cakesmash fotoshoots worden al ver van te voren geboekt. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten vind de cakesmash fotoshoot plaats. Zodat je op tijd de collage ontvangt die je voor de uitnodiging kan gebruiken voor je kindjes eerste verjaardag. Wil je meer cakesmash foto’s zien lees hierover dan meer: Cakesmash jongen.¬†Wil je graag op de hoogte gehouden worden van Fotografie Studio Jolie nieuwste cakesmash fotoshoots volg ons dan op Facebook via de volgende link: Volg ons op Facebook!

Reserveer nu alvast je cakesmash fotosessie. Geef hieronder je voorkeursdatum op:

Boek nu je cakesmash fotoshoot!

Kalender word geladen......

Voor en achternaam*:

Adres*:

Postcode en Woonplaats*:

Hoeveel personen*:

Email*:

Welke fotoshoot wil je reserveren?*:

Telefoon*:

Details*:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *