Newbornfotosessie een unieke ervaring van je pasgeboren baby. Prachtige foto’s laten maken van de eerste dagen na de geboorte. Ze zijn nog zo klein en puur en passen nog in je armen. Boek de newbornfotosessie bij de newbornfotograaf van Hellevoetsluis en omstreken. Vanuit heel het land komen klanten naar fotografie studio jolie voor hun newbornfotosessie. Met vele jaren ervaring in newbornfotografie is jouw pasgeboren baby in goede handen. Fotografie studio jolie werkt namens de newborn safety posing methode. Dat houdt in dat door jarenlange ervaring en trainingen je pasgeboren newborn veilig wordt gefotografeerd en tijdens de newbornfotosessie goed op temperatuur wordt gehouden door middel van een mobiele kachel. Je pasgeboren baby zal daardoor zich heerlijk behaaglijk voelen en heerlijk slapen tijdens zijn newbornfotosessie. Zodat fotografie studio jolie prachtige newbornfoto’s kan maken van je pasgeboren baby. Bekijk hieronder een impressie van de newbornfotosessie van newborn Nikkie die als een roosje sliep tijdens haar newbornfotosessie. Fotografie Studio Jolie werkt met prachtige props zodat je newbornfotos altijd bij je interieur passen. De props zijn in alle kleuren van de regenboog beschikbaar dus voor ieder wat wils.
newbornfotosessie-hellevoetsluis.jpg
newbornfotosessie.jpg
Hieronder een greep uit de collectie van fotografie studio jolie. Zoals je kan zien zijn er genoeg kleuren om uit te kiezen. Denk hierbij aan haarbandjes, wraps, houten props, mandjes, kistjes. En alle kleuren ondergronden waar de newborn op komt te liggen. Let wel op dat je al vroeg tijdens je zwangerschap je newbornfotosessie moet reserveren daar we al snel volgeboekt zijn. Boek nu je newbornfotosessie bij de newbornfotograaf van Nederland. Geef hieronder in het boekingsformulier aan wanneer je uitgerekend bent. De newbornfotoreportages worden al vroeg in de zwangerschap geboekt meestal rond de 20 weken. Wees er dus op tijd bij om verzekerd te zijn van een plekje voor je newbornfotoreportage.

Klik hier voor meer informatie over de newbornfotoshoot

[image_carousel images=”1465:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/06/prop-kast-fotografie-studio-jolie.jpg,1464:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/06/fotostudio-in-zuidland.jpg,1463:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/06/fotostudio-fotografie-studio-jolie.jpg,1462:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/06/fotoshoot-in-hellevoetsluis.jpg,1461:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/06/fotografie-studio-jolie1.jpg,1460:https://www.studio-jolie.nl/wp-content/uploads/2015/06/DSC_5431-2.jpg,” ][/image_carousel]

Volg ons ook op Facebook voor de laatste newbornfotosessies: Klik vind ik leuk.

Newbornfotosessie

Boek nu je newbornfotosessie, geef hieronder je uitgerekende aan en reserveer nu:

Kalender word geladen......

Voor en achternaam*:

Adres*:

Postcode en Woonplaats*:

Hoeveel personen*:

Email*:

Welke fotoshoot wil je reserveren?*:

Telefoon*:

Details*:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *