Ben je op zoek naar een aparte zwangerschapsfotoshoot dan ben je bij Fotografie Studio Jolie aan het juiste adres! De zwangerschapsfotograaf van Nederland met exclusieve outdoor fotoreportages op prachtige locaties! Dit keer op de blog de aparte zwangerschapsfotoshoot van dit prachtige gezin van 3. Samen met hun zoontje kwamen ze naar het strand voor hun outdoor zwangerschapsfotoreportage. Hun zoontje plukte prachtige bloemetjes voor zijn ouders, zo schattig!
We hadden een prachtige dag uitgekozen en bofte erg met het weer. De fotoreportage is prachtig geworden. Tijdens de fotoshoot mag je gebruik maken van de vele jurken die fotografie studio jolie meeneemt tijdens de fotoshoot. We hebben ze in diverse kleuren en uitvoeringen. Laat deze periode niet voorbij gaan en straal als een prachtige Mama met de fotoshoot bij fotografie studio jolie. Het is wel aan te raden al vroeg in de zwangerschap de fotoshoot te boeken daar de plekjes al vrij snel bezet zijn.

Bekijk hier de prijzen van de zwangerschaps outdoor fotoshoot.

Onderstaande foto’s kun je nu ook pinnen op je Pinterest pagina ter inspiratie voor je eigen zwangerschapsfotoshoot. Of delen op je Facebook pagina. Wil je op de hoogte blijven van de laatste zwangerschapsfotoreportages volg ons dan via Facebook of Instagram.
zwangerschapsfotoshoot voorbeelden.jpg

zwangerschap fotoshoot ideeen buiten.jpg

zwangerschaps fotoshoot strand.jpg

zwangerschap fotoshoot voorbeelden.jpg

zwangerschapsshoot met kind.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *