Eerste verjaardag van je baby vieren met een cakesmash fotoshoot

De eerste verjaardag van je kindje is een bijzondere mijlpaal die je vast wilt vastleggen. Een leuke en populaire manier om dit te doen is met een cakesmash fotoshoot. Hierbij krijgt je baby een eigen taart om lekker in te smullen en mee te spelen, terwijl een fotograaf de leukste en grappigste momenten vastlegt. En waar kan dat beter dan bij Fotostudio Jolie, dé specialist in cakesmash fotografie.

cakesmash fotoshoot bij fotostudio jolie
cakesmash fotoshoot bij fotostudio jolie

Wat is een cakesmash fotoshoot?

Bij een cakesmash fotoshoot staat je jarige baby centraal. Je kindje krijgt een mooie taart om naar hartenlust in te graaien, happen uit te nemen en mee te spelen. De fotograaf legt ondertussen alle vrolijke, grappige en vertederende momenten vast. Het idee komt uit Amerika en is inmiddels ook in Nederland een geliefde traditie aan het worden.

Een cakesmash is typisch iets voor baby’s rond hun eerste verjaardag. Ze zijn dan oud genoeg om zelfstandig te zitten en taart te eten, maar nog jong genoeg om het helemaal geweldig te vinden om met eten te knoeien. Het levert gegarandeerd unieke, lieve en grappige plaatjes op die je nog jaren met plezier zult terugkijken.

cakesmash fotoshoot bij fotostudio jolie
cakesmash fotoshoot bij fotostudio jolie

Cakesmash fotoshoot bij Fotostudio Jolie

Fotostudio Jolie is dé plek voor een geslaagde cakesmash fotoshoot. Wij hebben jarenlange ervaring met het fotograferen van baby’s en peuters en weten precies hoe we de leukste beelden kunnen vastleggen. De fotoshoot vindt plaats in onze gezellige studio, compleet ingericht in een sfeervolle setting die helemaal in het teken staat van de verjaardag van jouw kindje.

Onze studio beschikt over alle faciliteiten voor een comfortabele en geslaagde shoot. Zo hebben we een ruime verschoonruimte, een wachtruimte met speelgoed en natuurlijk een fijne plek waar je kindje heerlijk kan smullen van de taart. We zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer, zodat je baby zich op zijn gemak voelt en zich helemaal kan uitleven.

cakesmash fotoshoot bij fotostudio jolie
cakesmash fotoshoot bij fotostudio jolie

Diverse cakesmash pakketten

Om het jou makkelijk te maken bieden we bij Fotostudio Jolie diverse complete cakesmash pakketten aan. Zo hoef je zelf nergens meer over na te denken en zit je altijd goed. De pakketten zijn inclusief:

  • Gebruik van de studio met alle faciliteiten
  • Een mooie, feestelijke taart in een smaak en design naar keuze
  • Feestelijke verjaardagsdecoraties en achtergronden
  • Gebruik van verkleedkleding en feestelijke outfits
  • Deskundige begeleiding van onze ervaren fotografen
  • Zorgvuldige nabewerking van de foto’s
  • Digitale bestanden in hoge resolutie om zelf af te drukken
  • De mogelijkheid om achteraf prints of albums bij te bestellen

We bieden pakketten voor elk budget, zodat iedere ouder een leuke cakesmash fotoshoot kan boeken. Onze populairste keuze is het Complete Smash pakket, met een uitgebreide fotoshoot, meerdere taarten, extra feestartikelen en digitale bestanden. Maar ook met onze kleinere pakketten zijn de mogelijkheden eindeloos en krijg je een prachtig resultaat.

Unieke herinneringen voor later

Met een cakesmash fotoshoot leg je de eerste verjaardag van je baby op een unieke manier vast. Je krijgt een serie prachtige, sfeervolle foto’s die de persoonlijkheid en het plezier van je kindje perfect weergeven. Foto’s waar je nog jaren met een grote glimlach naar zult kijken en die een bijzondere herinnering vormen aan deze mijlpaal.

Een cakesmash shoot is daarom een origineel kraamcadeau om te geven of te krijgen. De aanstaande ouders kunnen het gebruiken om tegen de eerste verjaardag een fotoshoot te plannen. Ook grootouders of andere familieleden zullen de foto’s geweldig vinden. Je kunt de beelden gebruiken voor een uitnodiging voor het verjaardagsfeestje, of voor een leuk aandenken om aan iedereen te geven.

Boek nu een cakesmash fotoshoot

Wil jij de eerste verjaardag van je baby ook op een bijzondere manier vieren en vastleggen? Neem dan contact met ons op om een cakesmash fotoshoot te boeken bij Fotostudio Jolie. We denken graag met je mee over hoe we er een spetterende shoot van kunnen maken, helemaal in jouw stijl. Met onze ervaring, mooie studio en leuke pakketten maken we er samen een topervaring van.

Aarzel niet langer en leg dit speciale moment vast met een professionele fotoshoot. Je baby heeft tenslotte maar één keer een eerste verjaardag! We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze studio voor een knalfeest met een heerlijke taart en veel plezier.

Fotostudio Jolie is dé plek voor een complete cakesmash fotoshoot rond de eerste verjaardag van je kindje. Met onze jarenlange ervaring, sfeervolle studio en uitgebreide pakketten zit je altijd goed en krijg je een prachtig resultaat. Boek nu en maak unieke herinneringen!